طرز تهیه اشکنه پیاز داغ و سیب زمینی شیرازی ناهار ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه اشکنه پیاز
خوراک ساده شیرازی با گوجه فرنگی و سیب زمینی در عین سادگی دارای طعم بسیار خوشمزه ای میباشد، یک خوراک سنتی قدیمی و مخصوص که در شهر های خراسان و خوزستان هم با روش های متفاوتی طبخ میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشکنه پیاز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز ریزخردشده | ۱/۲ |
زردچوبه | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی درشت خردشده | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک،فلفل سیاه | به میزان لازم |
شنبلیله خشک | ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری |
گوجه فرنگی بزرگ | ۱ عدد خرد شده |
آب | ۶ پیمانه |
طرز تهیه اشکنه پیاز
مرحله ۱
قابلمه را روی اجاق گذاشته و با مقدار اندکی روغن سرخ کردنی پیازها را تفت دهید هنگامی که رنگ آنها طلایی شد ، زردچوبه را با نمک و فلفل اضافه کنید پس از آن آرد را درون قابلمه ریخته و تفت دهید یا بوی خامی آرد گرفته شود پس از تفت دادن مواد آب را اضافه کنید.
مرحله ۲
در مرحله بعد گوجه فرنگی را با سیبزمینی و سبزی به مواد درون قابلمه اضافه کنید حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها بپزد. از شنبلیله برای عطر خاص و زیادش همراه با مقداری تره میتوانید برای تهیه اشکنه استفاده نمایید.
مرحله ۳
اگر احساس کردید آب غذای شما کم میباشد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید. برای اینکه طعم ترش داشته باشید میتوانید از آلبالو بدون هسته و یا گوجه سبز هم استفاده کنید. در ۵ دقیقه پایانی پخت تخم مرغ ها را اضافه کرده و غذا را هم بزنید تا آماده برای سرو شود.
مرحله ۴
برای تهیه اشکنه از رب انار هم میتوانید استفاده کنید . سبزیجاتی مانند نعنا و پیازچه را میتوانید اضافه کنید . حذف کردن آرد بلامانع میباشد آرد را برای لعاب خورشت اضافه میکنند . این غذا نونی میباشد و میتوانید نان را در آن تیلیت کنید . یکی از غذاهای اصیل مخصوص استان تهران میباشد.