طرز تهیه اشکنه پیاز

طرز تهیه اشکنه پیاز

خوراک ساده شیرازی با گوجه فرنگی و سیب زمینی در عین سادگی دارای طعم بسیار خوشمزه ای میباشد، یک خوراک سنتی قدیمی و مخصوص که در شهر های خراسان و خوزستان هم با روش های متفاوتی طبخ میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشکنه پیاز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ریزخردشده۱/۲
زردچوبه۱ قاشق مرباخوری
آرد۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی درشت خردشده۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
نمک،فلفل سیاهبه میزان لازم
شنبلیله خشک۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی بزرگ۱ عدد خرد شده
آب۶ پیمانه

طرز تهیه اشکنه پیاز

مرحله ۱

قابلمه را روی اجاق گذاشته و با مقدار اندکی روغن سرخ کردنی پیازها را تفت دهید هنگامی که رنگ آنها طلایی شد ، زردچوبه را با نمک و فلفل اضافه کنید پس از آن آرد را درون قابلمه ریخته و تفت دهید یا بوی خامی آرد گرفته شود پس از تفت دادن مواد آب را اضافه کنید.

مرحله ۲

در مرحله بعد گوجه فرنگی را با سیبزمینی و سبزی به مواد درون قابلمه اضافه کنید حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها بپزد. از شنبلیله برای عطر خاص و زیادش همراه با مقداری تره میتوانید برای تهیه اشکنه استفاده نمایید.

مرحله ۳

اگر احساس کردید آب غذای شما کم میباشد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید. برای اینکه طعم ترش داشته باشید میتوانید از آلبالو بدون هسته و یا گوجه سبز هم استفاده کنید. در ۵ دقیقه پایانی پخت تخم مرغ ها را اضافه کرده و غذا را هم بزنید تا آماده برای سرو شود.

مرحله ۴

برای تهیه اشکنه از رب انار هم میتوانید استفاده کنید . سبزیجاتی مانند نعنا و پیازچه را میتوانید اضافه کنید . حذف کردن آرد بلامانع میباشد آرد را برای لعاب خورشت اضافه میکنند . این غذا نونی میباشد و میتوانید نان را در آن تیلیت کنید . یکی از غذاهای اصیل مخصوص استان تهران میباشد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.