طرز تهیه شیر برنج مجلسی با خامه برای ۱۰ نفر ساده و سریع
طرز تهیه شیر برنج
خوراک ساده رژیمی با برنج و شیر و خامه، یکی از بهترین غذاها برای روزه داران در هنگام افطار، شما برای طعم بهتر و مقوی شدن میتوانید بجای شکر از عسل و یا پوره خرما استفاده کنید..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر برنج در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۰ نفر | |
برنج | ۵پیمانه |
شیر | ۴ تا۵لیتر |
خامه | ۲ تا۳پاکت صورتی |
شکر | ۶ تا ۸ پیمانه |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
هل | ۵ قاشق مرباخوری |
گلاب | ۲ پیمانه |
طرز تهیه شیر برنج
مرحله ۱
برای شروع و تهیه این پیش غذای خوشمزه و مقوی برنج را همراه با چند دانه هل برای مدت زمان ۵ الی ۶ ساعت در آب خیس میکنیم، سپس برای هر پیمانه برنج ۴ پیمانه آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم.
مرحله ۲
یک قاشق چایخوری وانیل هم به برنج اضافه کرده و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شود. در حدی که برنج ها له شوند و آب قابلمه بخار شود ، شیری را که به دمای محیط همخوانی داشته باشد را به برنج اضافه میکنیم تا دوباره با برنج کمی روی حرارت جوش بخورد.
مرحله ۳
پودر هل را نیز در داخل دستمال تنظیف قرار میدهیم و دستمال را داخل قابلمه می گذاریم تا پودر هل با غذای ما مخلوط نشود.زمانی که غذا چند قل زد خامه را برای اینکه نبرد همراه با مقداری شیر برنج جداگانه مخلوط میکنیم و پس از آن درون قابلمه می ریزیم.
مرحله ۴
حرارت را کم کرده سپس شکر و در پایان گلاب را اضافه میکنیم ۲، ۳ دقیقه که گذشت اجاق را خاموش میکنیم.مدت زمان مورد نیاز برای طبخ دسر ۲ الی ۲/۵ ساعت میباشد ، ۱ ساعت برای پخت برنج و ۱ الی ۱/۵ ساعت برای پخت کامل بعد از اضافه نمودن شر و خامه.
مرحله ۵
برای تزئین هم میتوانید از خلال انواع مغز و آجیل استفاده کنید مغز های مانند پسته ، بادام و گردو سرشار از آهن میباشند . برای اینکه بوی شیر را از بین ببرید میتوانید از وانیل یا پودر کاکائو استفاده کنید . بسیار مناسب برای مصرف کودکانی که لاغر و یا دچار کم خونی میباشند.