طرز تهیه حلوا سه آرد

طرز تهیه حلوا سه آرد

حلوا خوشمزه برای مراسم ختم و افطار با آرد برنج و آرد گندم و آرد نخودچی میتوانید آن را برای ماه مبارک رمضان تهیه نمایید و یک افطاری مقوی و انرژی بخش را میل نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا سه آرد در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه حلوا
آرد سفید۱۲۵ گرم
آرد برنج۱۲۵ گرم
آرد نخودچی۱۲۵ گرم
روغن مایع۲۰۰ گرم
شکرسه پیمانه
آبسه پیمانه
گلابنصف پیمانه
زعفران دم کرده۳ قاشق غذا‌خوری
کره۲۵ گرم

طرز تهیه حلوا سه آرد

مرحله ۱

برای شروع شربت حلوا زعفرانی مجلسی را با روش ساده آماده میکنید قابلمه را روی اجاق گذاشته آب را همراه با شکر اضافه کنید هنگامی که شکر در آب حل شد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید پس از آن زعفران را بریزید وقتی که چند قل زد اجاق را خاموش کنید.

مرحله ۲

برای تهیه حلوا آرد سفید را الک کنید و درون تابه ریخته و بدون استفاده از روغن تفت دهید تا بوی خامی آرد کاملا برطرف شود و رنگ آن تیره شود، برای ۵ دقیقه آرد را تفت دهید، بعد از آن آرد برنج را الک کنید.

مرحله ۳

درون تابه بریزید و آرد ها را با هم دوباره تفت دهید تا تغییر رنگ دهد ، حالا نوبت اصافه نمودن آرد نخودچی میباشد، آنرا هم الک کنید و درون تابه بریزید، مواد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود، آرد نخودچی نسبت به دیگر آرد ها سریعتر میسوزد.

مرحله ۴

مدام آرد را هم بزنید تا حالت گوله گوله نشود. در مرحله بعد روغن مایع را بریزید و حلوا را مدام هم بزنید تا طلایی رنگ شود . پس از اینکه آرد به رنگ مناسب رسید کره را اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ قهوه ای روشن برسد. اکنون نوبت اضافه نمودن شربت می باشد.

مرحله ۵

شربت شما باید ولرم باشد و آنرا آرام آرام به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا به تابه نچسبد و سفت نشود، در حدی که به حالت کشدار از روی کفگیر جدا شود . پس از اینکه حلوا آماده شد درون سینی ریخته و با خلال پسته یا بادام همراه با غنچه های گل رز تزئین کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.