طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای تبریزی با لپه شام دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای
دلمه دلمه ای با لپه و گوشت، این خوراک لذیذ را میتوانید با سویا و پنیر پیتزا ، گوشت چرخ کرده و مرغ درون فلفل دلمه ای ، بادمجان و گوجه نیز تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای خوراک دو نفره | |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
برنج نیم پز شده | ۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
لپه نیم پز اینم خیلی له نشه | ۱ پیمانه |
سبزی دلمه پاک کرده و خورد شده | ۲۰۰ گرم |
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، نعنا خشک و مرزه خشک | کمی |
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه
مرحله ۱
دو عدد پیاز را خرد کرده درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شدند گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهید در همان حال نمک و فلفل و زردچوبه را بریزید و مواد را بخوبی مخلوط کرده و تفت دهید تا ادویه بخورد گوشت بره.
مرحله ۲
از قبل لپه و برنج را بصورت جدا بخیسانید ( نیم پز کنید )کاسه بزرگی را اماده کنید گوشت خره کرده ای را که تفت داده اید را با پیاز و برنج و لپه مخلوط کنید مقداری نعنا خشک و مرزه اضافه کنید برای اینکه کمی غذای شما خوشرنگ شود میتوانید کمی زعفران یا رنگ غذای خوراکی اضافه کنید.
مرحله ۳
حالا درون فلفل دلمه ها را با چاقو تخلیه کرده و با مایه درون فلفل ها را پر کنید ، حالا دلمه ها را درون قابلمه چیده و سس را تهیه کنید . یک عدد پیاز را خرد کرده درون تابه ریخته و تفت دهید
مرحله ۴
زمانی که طلایی رنگ شد یک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کنید دو لیوان آب بر روی مواد بریزید و هم بزنید کمی که سس غلیظ شد آنرا بر روی غذا درون قابلمه ریخته و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خوراک پخته و جا افتاده شود.