طرز تهیه جوجه کباب لاری

طرز تهیه جوجه کباب لاری

جوجه ماستی خوشمزه رستورانی، یکی از روش های متفاوت برای تهیه کباب خوشمزه آماده نمودن مرغ با طعم دهنده های خاص و قدرتمند میباشد در این روش مرغ را با استخوان کباب میکنند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب لاری در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ متوسط۱ عدد
ماست پر چرب یک و نیم پیمانه
تخم گشنیز۱ ق غ
زعفران آب زده۱ ق غ
پیاز متوسط۲ عدد
فلفل پاپریکا۱ ق غ
لیمو ترش تازه۲ عدد
روغن زیتون یا روغن مایعنصف پیمانه
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب لاری

مرحله ۱

مرغ را پس از اینکه پاک نمودید و پوستش را جدا کردید در ابعاد کوچک و مناسب برای سیخ گرفتن خرد نموده ، سپس تکه های مرغ را شسته و در آبکش قرار میدهیم تا آب آن کاملا گرفته شود.

مرحله ۲

کاسه مناسبی را فراهم کرده و مرغ را درون کاسه ریخته پیاز را بصورت حلقه حلقه برش زده و در لا به لای مرغ قرار میدهیم ، حالا آب لیمو ترش تازه را بر روی مرغ ها میریزیم و پوست لیمو را هم با مرغ مخلوط میکنیم.

مرحله ۳

در مرحله بعدی ماست را اضافه نموده و با دست مواد را بخوبی هم زده تا تمام قسمت های جوجه به مواد آغشته شود ، حالا نوبت اضافه نمودن ادویه میباشد، پاپریکا و فلفل قرمز و نمک را اضافه میکنیم.

مرحله ۴

پس از آن تخم گشنیز را درون سس جوجه ریخته و مواد را بخوبی مخلوط میکنیم در پایان روغن و زعفران آب شده را میریزم ، زمانی که مواد بخوبی با هم مخلوط شدند روی کاسه را میپوشانیم و برای یک شب درون یخچال قرار میدهیم تا حسابی مرغ طعم و عطر را بخود بگیرد.

مرحله ۵

در مرحله بعدی سیخ ها را آماده کنید و جوجه ها را بصورت همسان سیخ کنید چون زمان پخت مرغ با استخوان کمتر است سعی کنید فیله های بدون استخوان را جدا سیخ بگیرید . حالا ذغال یکدستی را آماده کنید.

مرحله ۶

سیخ ها را بصورت چرخشی بر روی آتش حرکت دهید بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از مقداری کره و زعفران دم کرده بعنوان رومال استفاده کنید و با یک فرچه مویی این مواد را بر روی سیخ های جوجه بمالید . اکنون جوجه کباب آماده برای سرو شده.

مرحله ۷

اگر به ذغال دسترسی ندارید میتوانید با سیخ چوبی کباب را درون تابه های رژیمی آماده کنید. از پیاز رنده شده استفاده نکنید این کار باعث میشود تکه های پیاز به جوجه ها چسبیده و در هنگام کباب کردن پیاز میسوزد و بر روی طعم غذا اثر بدی میگذارد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.