طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ

یک میان وعده ایده ال با طعم نو و فوق العاده مناسب برای جشن تولد و مهمانی های خانوادگی شما. مانند ساندویچ مرغ و سالاد الویه طرفداران زیادی دارد این غذا.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغیک عدد پخته و خرد شده
پیازچه خرد شده۶ عدد
جعفری خرد شده۲۰۰ گرم
گردو خرد شده۲۰۰ گرم
نان تستیک بسته
خیارشورخرد شده۱۵۰ گرم
سس مایونزنصف پیمانه
ماست خامه اییک پیمانه
نمک،فلفل،آبلیموبه میزان لازم

طرز تهیه کیک مرغ

مرحله ۱

برای تهیه این غذای ساده و خوشمزه اولین کاری که باید انجام بدیم پختن مرغ میباشد مرغ را همراه با پیاز ورقه شده و برگ بو درون قابلمه ریخته سپس یک حبه سیر و مقداری فلفل دلمه ای اضافه میکنیم.

مرحله ۲

اجازه میدیم تا باحرارت کم حسابی پخته و جا افتاده شود، پس از اینکه مرغ آماده شد خلاف جهت بافت مرغ آنرا خورد می کنیم و کنار قرار میدهیم.در مرحله بعد در کاسه ای مناسب پیازچه را با سبزی جعفری مخلوط کرده ، گردو و خیار شور هم اضافه کنید.

مرحله ۳

پس از آن سس مایونز را ریخته سپس ماست خامه ای و بعد از آن نمک را همراه با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه اضافه میکنیم مرغ را درون این سس ریخته و بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله ۴

غذا را برای یک ساعت استراحت میدهیم تا بخوبی ادویه بخورد مرغ رفته و طعم دار شود .در طول این مدت نون تست ها را آماده میکنیم لبه های نون ها را بریده و در کف یک ظرف مستطیلی قرار میدهیم

مرحله ۵

بعد از آن مایه مرغ را بر روی نون تست ریخته روی مواد نان تست قرار میدهیم به همین ترتیب ظرف را پر میکنیم ، با سس اطراف سالاد مرغ مجلسی را بپوشانید و به سلیقه خود تزئین کنید حالا غذای شما آماده برای سرو شده.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.