طرز تهیه کیک مرغ و گردو با نان تست شام برای ۴ نفر ساده و سریع
طرز تهیه کیک مرغ
یک میان وعده ایده ال با طعم نو و فوق العاده مناسب برای جشن تولد و مهمانی های خانوادگی شما. مانند ساندویچ مرغ و سالاد الویه طرفداران زیادی دارد این غذا.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | یک عدد پخته و خرد شده |
پیازچه خرد شده | ۶ عدد |
جعفری خرد شده | ۲۰۰ گرم |
گردو خرد شده | ۲۰۰ گرم |
نان تست | یک بسته |
خیارشورخرد شده | ۱۵۰ گرم |
سس مایونز | نصف پیمانه |
ماست خامه ای | یک پیمانه |
نمک،فلفل،آبلیمو | به میزان لازم |
طرز تهیه کیک مرغ
مرحله ۱
برای تهیه این غذای ساده و خوشمزه اولین کاری که باید انجام بدیم پختن مرغ میباشد مرغ را همراه با پیاز ورقه شده و برگ بو درون قابلمه ریخته سپس یک حبه سیر و مقداری فلفل دلمه ای اضافه میکنیم.
مرحله ۲
اجازه میدیم تا باحرارت کم حسابی پخته و جا افتاده شود، پس از اینکه مرغ آماده شد خلاف جهت بافت مرغ آنرا خورد می کنیم و کنار قرار میدهیم.در مرحله بعد در کاسه ای مناسب پیازچه را با سبزی جعفری مخلوط کرده ، گردو و خیار شور هم اضافه کنید.
مرحله ۳
پس از آن سس مایونز را ریخته سپس ماست خامه ای و بعد از آن نمک را همراه با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه اضافه میکنیم مرغ را درون این سس ریخته و بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله ۴
غذا را برای یک ساعت استراحت میدهیم تا بخوبی ادویه بخورد مرغ رفته و طعم دار شود .در طول این مدت نون تست ها را آماده میکنیم لبه های نون ها را بریده و در کف یک ظرف مستطیلی قرار میدهیم
مرحله ۵
بعد از آن مایه مرغ را بر روی نون تست ریخته روی مواد نان تست قرار میدهیم به همین ترتیب ظرف را پر میکنیم ، با سس اطراف سالاد مرغ مجلسی را بپوشانید و به سلیقه خود تزئین کنید حالا غذای شما آماده برای سرو شده.