طرز تهیه پیراشکی شکلاتی

طرز تهیه پیراشکی شکلاتی

پیراشکی خانگی خوشمزه با خمیر مایه و بدون استفاده از فر، پیراشکی یکی از غذاهای ملی روسیه است، که نامی عمومی هم برای غذاهای پخته یا سرخ‌شده‌ای است که با مواد متنوعی پر شده‌اند نیز گفته می‌شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پودر خمیر مایه فورییک قاشق غذا خوری
شکریک قاشق غذاخوری
تخم مرغدو عدد
شیر گرمیک لیوان
نمکنصف قاشق چای خوری
شکرسه قاشق غذا خوری
کره نرم شده۷۰ گرم
ارد۵۰۰ گرم
شکلات نوتلابه میزان دلخواه

طرز تهیه پیراشکی شکلاتی

مرحله ۱

برای شروع خمیر مایه را باید آماده کنید برای این کار شیر گرم (که وقتی انگشتمون رو داخلش نگه میداریم نسوزه) را با خمیر مایه آمیخته سپس ۱ قاشق غذاخوری شکر را با شیر مخلوط کنید ، حالا شیر را برای مدت زمان ۵ الی ۱۰ دقیقه در جای نسبتا گرم قرار دهید تا پف کند.

مرحله ۲

در طول این ۱۰ دقیقه کاسه ای را آماده کنید و درون آن تخم مرغ ها را بشکنید سپس نمک و شکر و کره را آرام آرام اضافه کنید مواد را با یک هم زن دستی بخوبی با هم مخلوط کنید یا یکدست شوند ، اکنون خمیر مایه شما هم پف کرده و حجمش دو برابر شود ، خمیر مایه را به تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله ۳

در این مرحله از آشپزی باید آرد را اضافه کنیم ،حجم تقریبی آرد ما ۴ لیوان میباشد ، ۳ لیوان اولی را بدون دغدغه اضافه کرده و لیوان آخر را آهسته آهسته آهسته تا جایی که خمیر به دست شما نچسبد اضافه کنید.

مرحله ۴

افزودن آرد زیاد خمیر را سفت و سنگین خواهد کرد و دونات شما دیگر خوش خوراک نخواهد بود، یک کاسه بزرگ آماده کنید . سپس بدنه آنرا چرب کرده خمیر را درون کاسه قرار داده و روی کاسه را با سلفون بپوشانید.

مرحله ۵

حالا چند لایه حوله بر روی کاسه قرار داده و آنرا برای مدت زمان ۱ الی ۱/۵ ساعت در جای گرم نگهداری کنید . تا خمیر شما پف کند ، بیشتر از این زمان باعث ترش شدن خمیر میشود .در مرحله بعد خمیر را بخوبی ورز دهید تا باد خمیر را بخوابانید سپس از خمیر چانه های ۵۰ گرمی جدا کنید.

مرحله ۶

خمیر را روی تخته کار با کف دست فشار داده و صاف نمایید ، شکلات نوتلا را درون قیف ریخته سپس از شکلات بر روی خمیر قرار دهید لایه خمیر دیگری را بر روی آن قرار داده و اطراف خمیر را بپوشانید به کمک کاتر یا قالب خمیر های اضافه را بگیرید.

مرحله ۷

یک تابه لبه بلند بر روی اجاق قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید در حدی که پیراشکی ها در روغن شناور شوند ، زمانی که روغن حسابی داغ شد مشغول سرخ کردن شوید روغن داغ باعث میشود پیراشکی سریع پف کند.

مرحله ۸

در همان حال که مشغول سرخ کردن مواد هستید با قاشق روغن داغ را روی پیراشکی ها بریزید و مدام آنها را بچرخانید تا کاملا یکدست سرخ شوند . برای تزئین کردن پیراشکی آنها را درون خاک قند و یا شکر بغلتانید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.