طرز تهیه سوپ جو پرک قرمز پیش غذای مهمانی دونفره ساده و سریع
طرز تهیه سوپ جو
سوپ رستورانی قرمز با مرغ و هویج و رب، به جهت دارا بودن مواد متنوع، این سوپ میتواند تأمین کننده بخش زیادی از ویتامینها، مواد معدنی، املاح و نیازهای بدن باشد. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
جو پوست کنده | ۱ پیمانه |
مرغ | ۱/۲ یک سینه |
پیاز | ۳ عدد |
هویج | ۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
جعفری تازه | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد گندم | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
عصاره مرغ | ۲ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ جو
مرحله ۱
برای تهیه این سوپ مقوی ۱ پیمانه جو را از روز قبل باید در آب سرد بخیسانید، پس از انجام این کار هویج و پیاز را بصورت نگینی خرد کنید . در مرحله بعدی تابه را بر روی اجاق قرار داده و روغن را اضافه کنید.
مرحله ۲
زمانی که روغن داغ شد پیاز های خرد شده را درون تابه ریخته و تفت دهید ، بعد از گذشت ۱ دقیقه سینه مرغ را اضافه کرده و تفت میدهید، هنگامی که رنگ مرغ تغییر کرد هویج را هم اضافه نموده و مواد را با هم تفت میدهیم.
مرحله ۳
در یک ظرف جداگانه جو و مقداری آب ریخته بر روی حرارت ملایم اجاق قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود، زمانی که مرغ پخته شد آنرا ریش ریش کنید و بعد از گذشت ۲ ساعت مرغ را جو اضافه کنید.
مرحله ۴
در مرحله بعد در یک تابه دو عدد پیاز را خرد کنید و با مقدار کمی روغن تفت دهید زمانی که پیاز ها طلایی رنگ شدند ، رب گوجه و عصاره مرغ را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید در پایان زردچوبه و فلفل سیاه و آرد را اضافه نمایید.
مرحله ۵
مواد را با هم تفت دهید زمانی که یکدست شدند به سوپ اضافه کنید . زمانی که سوپ جا افتاده شد مقداری نمک، آبلیمو و سبزی جعفری خرد شده را اضافه کنید و سوپ را هم بزنید اکنون سوپ رستورانی شما آماده برای سرو شده است.
مرحله ۶
جو را زمانی که در آب سرد قرار میدهید آب آن را در دو الی سه نوبت عوض کنید این کار شما باعث میشود جو زودتر پخته شود. شما برای تهیه سوپ از جو پرک هم میتوانید استفاده کنید.
مرحله ۷
جو پرک نیازی به خیساندن ندارد. هویج را درشت خرد کنید . از رشته سوپی هم میتوان استفاده کرد. هنگامی که به جعفری تازه دسترسی ندارید از جعفری خشک هم میتوانید استفاده کنید .