طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه مرصع پلو

 

پلو شیرازی مجلسی خوشمزه با مرغ و هویج ، پلو نگین دار یک پلو مخلوطی است که به خاطر مخلفات درخشانی که در آن آمیخته است این نام را به خود اختصاص داده. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرصع پلو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۶ پیمانه پلوپز
مرغ پاک کرده۱ عدد
خلال هویج۱ پیمانه پلوپز
خلال بادام۱۰۰ گرم
خلال پسته۱۰۰ گرم
کشمش۱ پیمانه پلوپز
زرشک۱ پیمانه پلوپز
زعفرانبه میزان لازم

طرز تهیه مرصع پلو

مرحله ۱

در ابتدا برنج را باید بخیسانید ، سپس به سراغ مرغ رفته و بخوبی تمیز نموده پوست مرغ را جدا نموده و همراه با آب و مقداری پیاز درون قابلمه ریخته و میپزیم ‌، هنگامی که مرغ کاملا پخته و نرم شد اجاق را خاموش کرده و گوشت مرغ را تکه تکه می کنیم.

مرحله ۲

در مرحله بعدی برنج را باید آماده کنید، قابلمه را پر از آب کرده بر روی حرارت متوسط اجاق قرار داده یک قاشق غذاخوری روغن درون قابلمه بریزید، زمانی که آب شروع بجوشیدن کرد برنج را اضافه نمایید، بموقع برنج را آبکش کنید.

مرحله ۳

تابه را آماده کنید بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید سپس زرشک را با مقدار کمی روغن درون تابه تفت دهید دو قاشق آب و مقداری زعفران را به زرشک اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید. جداگانه کشمش و خلال هویج را هم تفت دهید،

مرحله ۴

وقتی که خلال هویج را تفت دادید همراه با شکر و آب لیمو بپزید.در مرحله بعد زمانی که برنج پخته شد ، برنج را با زرشک و کشمش و هویج و مرغ مخلوط میکنیم یا بصورت لایه به لایه در دیس میکشیم ، حالا مرصع پلو شما آماده برای سرو شده است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.