طرز تهیه مرصع پلو شیرازی با مرغ شام مجلسی ساده و سریع
طرز تهیه مرصع پلو
پلو شیرازی مجلسی خوشمزه با مرغ و هویج ، پلو نگین دار یک پلو مخلوطی است که به خاطر مخلفات درخشانی که در آن آمیخته است این نام را به خود اختصاص داده. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرصع پلو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۶ پیمانه پلوپز |
مرغ پاک کرده | ۱ عدد |
خلال هویج | ۱ پیمانه پلوپز |
خلال بادام | ۱۰۰ گرم |
خلال پسته | ۱۰۰ گرم |
کشمش | ۱ پیمانه پلوپز |
زرشک | ۱ پیمانه پلوپز |
زعفران | به میزان لازم |
طرز تهیه مرصع پلو
مرحله ۱
در ابتدا برنج را باید بخیسانید ، سپس به سراغ مرغ رفته و بخوبی تمیز نموده پوست مرغ را جدا نموده و همراه با آب و مقداری پیاز درون قابلمه ریخته و میپزیم ، هنگامی که مرغ کاملا پخته و نرم شد اجاق را خاموش کرده و گوشت مرغ را تکه تکه می کنیم.
مرحله ۲
در مرحله بعدی برنج را باید آماده کنید، قابلمه را پر از آب کرده بر روی حرارت متوسط اجاق قرار داده یک قاشق غذاخوری روغن درون قابلمه بریزید، زمانی که آب شروع بجوشیدن کرد برنج را اضافه نمایید، بموقع برنج را آبکش کنید.
مرحله ۳
تابه را آماده کنید بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید سپس زرشک را با مقدار کمی روغن درون تابه تفت دهید دو قاشق آب و مقداری زعفران را به زرشک اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید. جداگانه کشمش و خلال هویج را هم تفت دهید،
مرحله ۴
وقتی که خلال هویج را تفت دادید همراه با شکر و آب لیمو بپزید.در مرحله بعد زمانی که برنج پخته شد ، برنج را با زرشک و کشمش و هویج و مرغ مخلوط میکنیم یا بصورت لایه به لایه در دیس میکشیم ، حالا مرصع پلو شما آماده برای سرو شده است.