طرز تهیه سالاد مرغ و شوید

طرز تهیه سالاد مرغ و شوید

سالاد رژیمی خوشمزه و مجلسی با نان تست، از سالاد مرغ برای مواد پرکننده داخل ساندویچ مرغ نیز استفاده میشود و معمولاً این سالاد را از باقی مانده مرغ و مرغ کنسرو شده تهیه می‌کنند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مرغ و شوید در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ بی استخوانچند عدد
پنیر خامه اییک بسته
مخاوط ذرت مکزیکی و نخود فرنگی و هویج نگینیپخته شده
ریحون ساتوری خورد شدهیکم
شوید ساتوری خورد شدهیکم
پیازچه قسمت سفیدش خورد بشهچندتا دونه
فلفل قرمزبه دلخواه
نان مینی تستبه دلخواه
جعفری یا ریحونبرای تزیین

طرز تهیه سالاد مرغ و شوید

مرحله ۱

سینه های مرغ را پخته و پس از آن اجازه دهید تا سرد شود، کاسه ای را زیر دست خود قرار دهید و مرغ را با رنده ریز خرد نمایید تقریبا در حالت پودر در بیاید، حالا ذرت و هویج پخته شده را به مرغ اصافه کنید و پس از آن نخود فرنگی را به ترکیب سالاد اضافه کنید.

مرحله ۲

حالا ریحان و شوید ساتوری را به مایه اضافه کنید و بخوبی با هم مخلوط کنید،پنیر خامه ای را در دو مرحله بریزید بر روی مواد کمی هم فلفل اضافه کنید، مایه سالاد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله ۳

نان تست ها را آماده کنید سالاد را میان نان ریخته و با قالب به حالت دلخواه برش دهید با سبزی جعفری هم ساندویچ مرغ خود را تزئین کنید.به جای نان تست از تارت و یا نان های دیگر هم میتوانید استفاده نمایید، امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.