چیز کیک ژاپنی طرز تهیه کیک خوشمزه مجلسی اصل پنبه ای در فر
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی
چیز کیک ژاپنی یک عصرانه خوشمزه و سبک مجلسی است ، برای پخت این کیک جذاب و بسیار خوش طعم نیاز به هنر و زمان زیادی ندارید و به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه چیز کیک ژاپنی
- تخممرغ ۳ عدد
- آرد ۲۵ گرم
- پودر نشاسته ۱۰ گرم
- پنیرخامهای ۱۳۰ گرم
- شیر ۸۵ گرم
- شکر ۶۵ گرم
- کره ۴۰ گرم
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی
مرحله اول
برای تهیه چیز کیک ژاپنی خوشمزه و مجلسی اولین کاری که می کنید این است که فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید سپس درون یک قابلمه آب ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد پس از آن زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید .
مرحله دوم
در این مرحله زرده ها را با همزن بالونی بزنید تا از هم باز شوند درون یک ظرف جداگانه پنیر خامهای و شیر را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کمی گرم شود ، به آنها کره را اضافه کنید هنگامی که ۹۰% کره ذوب شده بود ظرف را از روی حرارت بردارید .
مرحله سوم
اجازه دهید تا کره با دمای خود مایه کاملا ذوب شود ، مایه پنیر را با زرده های تخم مرغ مخلوط کنید سپس روی آن آرد و نشاسته را الک نمایید . در مرحله بعد شکر را در صنوبر به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و مواد را هم زده تا مرنگ نرم و لطیفی آماده کنید .
مرحله چهارم
اکنون باید مرنگ را در سه نوبت به مایه چیز کیک خوشمزه اضافه کنید . قالب مورد نظر را آماده کرده و کف و جدارههای آن را با کاغذ نسوز بپوشاند حالا نوبت اضافه کردن مایه کیک به قالب می باشد ، قالب را هم در سه نوبت به زمین بکوبید تا هواگیری شود .
مرحله پنجم
قالب را درون سینی با دیواره های بلند قرار دهید و یک سوم سینی را آب کنید ، سینی را برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه درون فر قرار دهید سپس حرارت را بر روی ۱۴۰ درجه قرار داده و اجازه دهید تا برای ۴۰ دقیقه بپزد اگر روی کیک خانگی رنگ نگرفت گریل را برای یک دقیقه روشن نمایید .