طرز تهیه مربا کامکوات درسته مجلسی خوشمزه ساده و سریع
طرز تهیه مربا کامکوات
مربا خوشرنگ خوشمزه و مجلسی گران ترین مربای خانگی، پورنج (به انگلیسی: Kumquat) (اسم محلی آن پُرِنجی است) میوهای از خانوادهٔ مرکبات که شبیه پرتقال است و پوست نارنجی رنگ دارد. درون آن مانند سایر مرکبات لایه لایه است، ولی اندازه و شکل آن مانند خرما است. این میوه معمولاً با پوست خورده میشود و از آن مربا نیز تهیه میگردد. این میوه در شمال ایران هم میروید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا کامکوات در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربا | |
آب | پنج لیوان |
شکر | یک کیلو |
کامکوات | یک کیلو |
لیمو ترش تازه | یک عدد |
طرز تهیه مربا کامکوات
مرحله ۱
برای شروع اول برگ میوه را گرفته و پس از اینکه بخوبی آنها را شستید با کمک خلال دندان چند سوراخ درون آن ایجاد نمایید . در قابلمه ای کوچک مقداری آب ریخته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا زمانی که شروع به جوشیدن کند.
مرحله ۲
میوه را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه درون آب قرار دهید پس از انجام این کار میوه ها را با آب سرد ابکشی نمایید این عمل را شما باید ۳ بار انجام دهید این کار شما باعث گرفتن تلخی پوست این میوه خواهد شد.
مرحله ۳
در مرحله بعدی میوه ها را برای یک شب درون آب سرد قرار دهید و آب آنها را نیز در چندین مرتبه عوض نمایید . حالا کامکوات ها را درون آبکش ریخته تا کاملا آب آنها گرفته شود . قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید با حرارت ملایم ۵ لیوان آب درون قابلمه بریزید.
مرحله ۴
زمانی که به نقطه جوش رسید آب لیمو ترش را اضافه کنید و پس از آن کامکوات ها را درون آب جوش ریخته و حرارت اجاق را در حالت ملایم قرار دهید. تا به آرامی مربای شما آماده برای بسته بندی درون شیشه شود.
مرحله ۵
هنگامی که مربا قوام آمد تقریبا به ۲ ساعت زمان نیازدارد، بعد از آن اجاق را خاموش کرده یک دم کنی را بر روی قابلمه قرار دهید و برای یک شب استراحت دهید اکنون مربای خشرنگ و خوش طعم شما آماده شده است درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری نمایید.