طرز تهیه مربا کامکوات

طرز تهیه مربا کامکوات

مربا خوشرنگ خوشمزه و مجلسی گران ترین مربای خانگی، پورنج (به انگلیسی: Kumquat) (اسم محلی آن پُرِنجی است) میوه‌ای از خانوادهٔ مرکبات که شبیه پرتقال است و پوست نارنجی رنگ دارد. درون آن مانند سایر مرکبات لایه لایه است، ولی اندازه و شکل آن مانند خرما است. این میوه معمولاً با پوست خورده می‌شود و از آن مربا نیز تهیه می‌گردد. این میوه در شمال ایران هم می‌روید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا کامکوات در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربا
آبپنج لیوان
شکریک کیلو
کامکواتیک کیلو
لیمو ترش تازهیک عدد

طرز تهیه مربا کامکوات

مرحله ۱

برای شروع اول برگ میوه را گرفته و پس از اینکه بخوبی آنها را شستید با کمک خلال دندان چند سوراخ درون آن ایجاد نمایید . در قابلمه ای کوچک مقداری آب ریخته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا زمانی که شروع به جوشیدن کند.

مرحله ۲

میوه را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه درون آب قرار دهید پس از انجام این کار میوه ها را با آب سرد ابکشی نمایید این عمل را شما باید ۳ بار انجام دهید این کار شما باعث گرفتن تلخی پوست این میوه خواهد شد.

مرحله ۳

در مرحله بعدی میوه ها را برای یک شب درون آب سرد قرار دهید و آب آنها را نیز در چندین مرتبه عوض نمایید . حالا کامکوات ها را درون آبکش ریخته تا کاملا آب آنها گرفته شود . قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید با حرارت ملایم ۵ لیوان آب درون قابلمه بریزید.

مرحله ۴

زمانی که به نقطه جوش رسید آب لیمو ترش را اضافه کنید و پس از آن کامکوات ها را درون آب جوش ریخته و حرارت اجاق را در حالت ملایم قرار دهید. تا به آرامی مربای شما آماده برای بسته بندی درون شیشه شود.

مرحله ۵

هنگامی که مربا قوام آمد تقریبا به ۲ ساعت زمان نیازدارد، بعد از آن اجاق را خاموش کرده یک دم کنی را بر روی قابلمه قرار دهید و برای یک شب استراحت دهید اکنون مربای خشرنگ و خوش طعم شما آماده شده است درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.