طرز تهیه چای ماسالا خانگی با شیر زنجبیل به روش هندی و خواصش
طرز تهیه چای ماسالا
طرز تهیه چای ماسالا خانگی به روش هندی ، یک دمنوش عالی با خواص فراوان میزان کالری آن زیر ۱۰۰ میباشد ، اگر شکر و شیر را از مواد اولیه آن حذف نمایید میزان چربی موجود در این دمنوش صفر درصد خواهد شد .
مواد لازم برای ۱۰ فنجان چایمواد لازم برای تهیه چای ماسالا خانگی
- میخک: ¼ فنجان
- هل سبز: ¼ فنجان
- چوب دارچین: ¼ فنجان
- دانه فلفل سیاه: ¼ فنجان
- برگ گل محمدی خشک شده: ۲ قاشق مرباخوری
- دانه رازیانه: ۲ قاشق مرباخوری
- زعفران خشک: ۱ قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل خشک شده: ۲ قاشق مرباخوری
- جوز هندی خرد شده: ۱ عدد
- چند عدد بادیان ستاره ای
طرز تهیه چای ماسالا
مرحله اول
اگر میخواهید چای ماسالای خانگی فوری با شیر را تهیه کنید برای شروع میخک را همراه با هل سبز و فلفل سیاه و دارچین مخلوط کرده و درون ماهی تابه بریزید آنها را برای مدت زمان یک دقیقه و با حرارت کم تفت دهید و اجازه دهید تا سرد شوند .
مرحله دوم
پس از سرد شدن ادویه ماسالا که تفت داده بودید آنها را با برگ گل محمدی و دانه رازیانه و زعفران خشک و پودر زنجبیل و جوز هندی و بادیان ستاره ای مخلوط کنید ، این مخلوط را درون آسیاب ریخته و به خوبی با هم می کنید این ادویه طعم و عطر بسیار خوبی دارد .
مرحله سوم
برای دم کردن چای ماسالا ابتدا چای سیاه را دم کنید و شیر را هم به صورت جداگانه گرم نمایید ، ۱/۴ قاشق مرباخوری از ادویه چای ماسالا که تهیه کرده بودید درون فنجان ریخته و چای گرم را همراه با شیر به آن اضافه کنید به خوبی با هم مخلوط کرده و برای شیرین کردن یک قاشق چای خوری عسل به دمنوش اضافه کنید .