طرز تهیه چای ماسالا

طرز تهیه چای ماسالا و خواص مصرف آن برای مردان و لاغری و پریودی

طرز تهیه چای ماسالا خانگی به روش هندی ، یک دمنوش عالی با خواص فراوان میزان کالری آن زیر ۱۰۰ میباشد ، اگر شکر و شیر را از مواد اولیه آن حذف نمایید میزان چربی موجود در این دمنوش صفر درصد خواهد شد .

مواد لازم برای ۱۰ فنجان چای

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا خانگی

  • میخک: ¼ فنجان
  • هل سبز: ¼ فنجان
  • چوب دارچین: ¼ فنجان
  • دانه فلفل سیاه: ¼ فنجان
  • برگ گل محمدی خشک شده: ۲ قاشق مرباخوری
  • دانه رازیانه: ۲ قاشق مرباخوری
  • زعفران خشک: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل خشک شده: ۲ قاشق مرباخوری
  • جوز هندی خرد شده: ۱ عدد
  •  چند عدد بادیان ستاره ای
دستور پخت

طرز تهیه چای ماسالا

مرحله اول

اگر می‌خواهید چای ماسالای خانگی فوری با شیر را تهیه کنید برای شروع میخک را همراه با هل سبز و فلفل سیاه و دارچین مخلوط کرده و درون ماهی تابه بریزید آنها را برای مدت زمان یک دقیقه و با حرارت کم تفت دهید و اجازه دهید تا سرد شوند .

مرحله دوم

پس از سرد شدن ادویه ماسالا که تفت داده بودید آنها را با برگ گل محمدی و دانه رازیانه و زعفران خشک و پودر زنجبیل و جوز هندی و بادیان ستاره ای مخلوط کنید ، این مخلوط را درون آسیاب ریخته و به خوبی با هم می کنید این ادویه طعم و عطر بسیار خوبی دارد .

مرحله سوم

برای دم کردن چای ماسالا ابتدا چای سیاه را دم کنید و شیر را هم به صورت جداگانه گرم نمایید ، ۱/۴ قاشق مرباخوری از ادویه چای ماسالا که تهیه کرده بودید درون فنجان ریخته و چای گرم را همراه با شیر به آن اضافه کنید به خوبی با هم مخلوط کرده و برای شیرین کردن یک قاشق چای خوری عسل به دمنوش اضافه کنید .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.