طرز تهیه قیمه لا پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه قیمه لا پلو
پلو مجلسی خوشمزه با گوشت پلو شاه عباسی، این غذای خوشمزه ایرانی را میتوانید با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده و مرغ تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه لا پلو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لپه | دو پیمونه |
پیاز نگینی خرد شده متوسط | ۲عدد |
گوشت قیمه ای خرد شده | ۳۰۰گرم |
رب گوجه | ۴قاشق |
زعفران غلیظ آب کرده | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
هل و گل سرخ و دارچین | به میزان لازم |
طرز تهیه قیمه لا پلو
مرحله ۱
برای تهیه پلو ابتدا برنج را با نمکی غلیظ برای مدت زمان ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بخیسانید ، لپه ها را نیز برای یک الی دو ساعت با آب سرد بخیسانید توجه داشته باشید که بایدآب لپه ها را دو ، سه مرحله عوض نمائید .
مرحله ۲
پیاز ها را درون تابه ریخته و با حرارت متعادل اجاق و روغن کم تفت دهید زمانی که پیاز ها شیشه ای شدند گوشت را هم اضافه کنید و همزمان با هم تفت دهید هنگامی که آب گوشت گرفته شد لپه را هم درون تابه ریخته و مواد را با هم تفت دهید.
مرحله ۳
چند لحظه ی بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کنید و پس از آن ادویه را بریزید، مقداری آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا مایه پخته شود ، در اواسط پخت الباقی رب گوجه را اضافه کنید ، حالا زعفران را ریخته و میزان ادویه را بصورت تجربی اندازه کنید.
مرحله ۴
صبر کنید تا آب درون تابه بخار شود و خورشت شما جا افتاده شود .در حالی که برنج زنده میباشد آنرا آبکش کنید، قابلمه را آماده کنید ته دیگ را قرار دهید برنج و خورشت را بصورت لا به لا بروی هم ریخته تا مواد تمام شود.
مرحله ۵
قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید از دم کنی استفاده کنید زمانی که پلو دم کشید مقداری زعفران و روغن حیوانی بر روی پلو بریزید.اکنون پلو مجلسی شما آماده برای سرو شده است. نوش جان