حمص لبنانی روش طرز تهیه خوراک غذای معروف بیروتی خوشمزه
طرز تهیه حمص لبنانی
حمص معروف لبنانی یک پیش غذای پرطرفدار در کشورهای عربی و منطقه خلیج فارس همانند فلافل می باشد حمص به معنی نخود می باشد . این غذای پر انرژی بسیار خوشمزه و دستور پخت آن ساده است .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه حمص لبنانی
- نخود(آبگوشتی)پخته شده یک و نیم لیوان
- اَرده یک سوم لیوان
- روغن زیتون نصف لیوان
- آبلیمو نصف لیوان
- آب نخود دو سوم لیوان
- سیر سه حبه
- پودر فلفل قرمز برای تزیین
طرز تهیه حمص لبنانی
فوت و فن پخت نخود
برای تهیه حمص معروف لبنانی ابتدا باید نخود را بپزید برای این کار نخود های خام را درون آب جوش برای مدت زمان ۳۰ دقیقه قرار دهید و بعد از گذشت این زمان آنها را برای ۱۲ ساعت درون آب قرار دهید و در این فاصله زمانی نیز برای ۲ الی ۳ مرحله آب نخود را عوض کنید .
مراحل پخت نخود
بعد از گذشت ۱۲ ساعت ، نخودها را برای یک ساعت درون آب جوش قرار می دهیم تا پخته شوند ، در این مرحله نخود ها را با آبلیمو درون مخلوط کن ریخته و آنها را با هم میکس میکنیم سپس ارده و بعد از آن روغن زیتون و سیر را به مواد اضافه می کنیم .
مواد تشکیل دهنده حمص
تمامی مواد را درون مخلوط کن ریخته و دوباره با هم میکس می کنیم ، در این مرحله به خاطر اینکه مواد شما حالت خشکی به خود گرفته آب نخود را به آنها اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که روان شوند در حد ماست چکیده .
حمص را با چی بخوریم
حمص یک مزه سبک و پیش غذا لبنانی میباشد که همراه با کروکر و چوب شور و زیتون و چیپس و … آن را مصرف میکنند ، دارای طعم خوشمزه ای میباشد و به شما تست کردن آن را پیشنهاد میکنیم .