طرز تهیه حمص لبنانی

طرز تهیه حمص لبنانی معروف با ماست رژیمی خوشمزه بدون ارده

حمص معروف لبنانی یک پیش غذای پرطرفدار در کشورهای عربی و منطقه خلیج فارس همانند فلافل می باشد حمص به معنی نخود می باشد . این غذای پر انرژی بسیار خوشمزه و دستور پخت آن ساده است .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه حمص لبنانی

  • نخود(آبگوشتی)پخته شده یک و نیم لیوان
  • اَرده یک سوم لیوان
  • روغن زیتون نصف لیوان
  • آبلیمو نصف لیوان
  • آب نخود دو سوم لیوان
  • سیر سه حبه
  • پودر فلفل قرمز برای تزیین
دستور پخت

طرز تهیه حمص لبنانی

فوت و فن پخت نخود

برای تهیه حمص معروف لبنانی ابتدا باید نخود را بپزید برای این کار نخود های خام را درون آب جوش برای مدت زمان ۳۰ دقیقه قرار دهید و بعد از گذشت این زمان آنها را برای ۱۲ ساعت درون آب قرار دهید و در این فاصله زمانی نیز برای ۲ الی ۳ مرحله آب نخود را عوض کنید .

مراحل پخت نخود

بعد از گذشت ۱۲ ساعت ، نخودها را برای یک ساعت درون آب جوش قرار می دهیم تا پخته شوند ، در این مرحله نخود ها را با آبلیمو درون مخلوط کن ریخته و آنها را با هم میکس میکنیم سپس ارده و بعد از آن روغن زیتون و سیر را به مواد اضافه می کنیم .

مواد تشکیل دهنده حمص

تمامی مواد را درون مخلوط کن ریخته و دوباره با هم میکس می کنیم ، در این مرحله به خاطر اینکه مواد شما حالت خشکی به خود گرفته آب نخود را به آنها اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که روان شوند در حد ماست چکیده .

حمص را با چی بخوریم

حمص یک مزه سبک و پیش غذا لبنانی می‌باشد که همراه با کروکر و چوب شور و زیتون و چیپس و … آن را مصرف می‌کنند ، دارای طعم خوشمزه ای میباشد و به شما تست کردن آن را پیشنهاد میکنیم .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.