فسنجان شمالی طرز تهیه پخت خورشت محلی شهر رشت با مرغ رب
طرز تهیه فسنجان شمالی
فسنجان شمالی خوشمزه یکی از لذیذترین غذاهای محلی استان گیلان می باشد رنگ این خورشت بستگی به رب انار مورد استفاده شما دارد سعی کنید از رب ترش محلی برای پخت این غذا استفاده کنید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه فسنجان شمالی
- گردو: ۲۰۰ گرم سابیده شده
- پیاز: یک عدد کوچک رنده شده
- رب انار ترش: یک قاشق
- رب گوجه: نصف قاشق
- ادویه: نمک، فلفل، کمی گلپر
- مرغ: ۳ تکه ران
- یخ چند تکه به میزان لازم
طرز تهیه فسنجان شمالی
مرحله اول
برای تهیه خورشت فسنجان شمالی اصل قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده سپس درون آن گردو و پیاز را ریخته و با هم مخلوط می کنیم و اجازه میدهیم تا گردوها داغ شوند سپس رب انار و رب گوجه را درون یک لیوان آب حل کرده و به گردوها اضافه میکنیم .
مرحله دوم
مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا گردو ها درون آب باز شوند سپس ۵ لیوان آب به خورشت اضافه کرده و شعله را زیاد میکنیم تا شروع به جوشیدن کند حالا حرارت را کم کرده و صبر می کنیم تا جا افتاده شود و گردو به روغن دادن بیوفته .
مرحله سوم
بعد از گذشت تقریبا ۳ ساعت فیله های مرغ را به صورت خام به خورشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با گردوها بپزند و طعم گردو به خورد گوشت مرغ برود . بعد از گذشت این زمان هر نیم ساعت دو تکه ی کوچک یخ به خورش اضافه میکنیم تا سه ساعت این کار را انجام دهید .۶ ساعت
مرحله چهارم
در ۳۰ دقیقه پایانی پخت ادویه را به غذا اضافه کنید پس از اضافه کردن ادویه ها خورش را هم زده و در آخر گلپر را به آن اضافه می کنیم هنگامی که احساس کردید خورش جا افتاده شده و به روغن افتاده است اجاق گاز را خاموش کنید و از طعم بی نظیر این غذای شمالی خوشمزه لذت ببرید .