مافین وانیلی طرز تهیه و پخت مافین خانگی ساده و خوشمزه در قالب
طرز تهیه مافین وانیلی
مافین وانیلی یکی از کیک های ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید ، مصرف این کیک ساده بدون ضرر می باشد و پیشنهاد می کنیم آن را برای فرزندان خود آماده نمایید .
مواد لازم برای تهیه شیرینی
مواد لازم برای تهیه مافین وانیلی
- آرد: یک لیوان
- تخم مرغ : دو عدد
- شیر : یک سوم لیوان
- روغن یک چهارم لیوان
- پودر شکر: یک لیوان
- وانیل: نوک ق چ
- بکینگ پودر : یک ق م
دستور پخت
طرز تهیه مافین وانیلی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مافین وانیلی خوشمزه خانگی با روش قنادی ابتدا باید تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل مخلوط کرده و آنها را برای مدت زمان ۵ دقیقه هم بزنید تا حجم این مواد دو برابر شود و رنگ آن سفید گردد پس از انجام این کار باید شیر را به آنها اضافه کنید .
مرحله دوم
پس از اضافه نمودن شیر نوبت به روغن می رسد برای دو دقیقه دیگر مواد را با هم میکس کنید در پایان آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و پس از الک کردن آنها آرامآرام به مایه شیرینی خانگی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی آنها را هم بزنید .
مرحله سوم
در مرحله بعد با استفاده از یک ملاقه از مایه کیک برداشته و درون کپسول کاپ کیک یا همون مافین بریزید ، توجه داشته باشید باید یک سوم از قالب را خالی بگذارید تا زمان پختن از قالب سرریز نکند . نوک چاقو را آغشته به روغن کنید و روی مافین ها شیار بزنید .
مرحله چهارم
شیاری که با چاقو روی شیرینی ساده وانیلی میزنید باعث می شود تا شیرینی پس از پخت ترک بردارد ، فر را از قبل پیش گرم کنید ، قالب ها برای مدت زمان تقریبی ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون فر و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا آماده برای مصرف شود .