طرز تهیه مافین وانیلی

طرز تهیه مرحله به مرحله کاپ کیک مافین وانیلی همراه با عکس بدون فر در قابلمه

مافین وانیلی یکی از کیک های ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید ، مصرف این کیک ساده بدون ضرر می باشد و پیشنهاد می کنیم آن را برای فرزندان خود آماده نمایید .

مواد لازم برای تهیه شیرینی

مواد لازم برای تهیه مافین وانیلی

  • آرد: یک لیوان
  • تخم مرغ : دو عدد
  • شیر : یک سوم لیوان
  • روغن یک چهارم لیوان
  • پودر شکر: یک لیوان
  • وانیل: نوک ق چ
  • بکینگ پودر : یک ق م

دستور پخت

طرز تهیه مافین وانیلی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی مافین وانیلی خوشمزه خانگی با روش قنادی ابتدا باید تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل مخلوط کرده و آنها را برای مدت زمان ۵ دقیقه هم بزنید تا حجم این مواد دو برابر شود و رنگ آن سفید گردد پس از انجام این کار باید شیر را به آنها اضافه کنید .

مرحله دوم

پس از اضافه نمودن شیر نوبت به روغن می رسد برای دو دقیقه دیگر مواد را با هم میکس کنید در پایان آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و پس از الک کردن آنها آرام‌آرام به مایه شیرینی خانگی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی آنها را هم بزنید .

مرحله سوم

در مرحله بعد با استفاده از یک ملاقه از مایه کیک برداشته و درون کپسول کاپ کیک یا همون مافین بریزید ، توجه داشته باشید باید یک سوم از قالب را خالی بگذارید تا زمان پختن از قالب سرریز نکند . نوک چاقو را آغشته به روغن کنید و روی مافین ها شیار بزنید .

مرحله چهارم

شیاری که با چاقو روی شیرینی ساده وانیلی میزنید باعث می شود تا شیرینی پس از پخت ترک بردارد ، فر را از قبل پیش گرم کنید ، قالب ها برای مدت زمان تقریبی ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون فر و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا آماده برای مصرف شود .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.