طرز تهیه سوشی بدون جلبک با سبزیجات و تن ماهی و ساده در خانه
طرز تهیه سوشی بدون جلبک
طرز تهیه سوشی بدون جلبک همراه با تن ماهی یک خوراک سالم و سبک مناسب برای شام . این غذا در اصل برای کشور ژاپن میباشد که با برنج و انواع خوراک دریایی آن هم بصورت خام سرو میشود .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه سوشی با تن ماهی
- هویج ۱ عدد
- برنج ۱ پیمانه
- سس سویا یک قاشق چ
- تن ماهی ۱ عدد
- شکر یک قاشق غ
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- سرکه دو قاشق غ
طرز تهیه سوشی بدون جلبک
مرحله اول
برای تهیه سوشی بدون جلبک ابتدا برنج را بخیسانید و آن را بدون استفاده از نمک و روغن بپزید . برنج را باید بصورت شفته آماده کنید . در مرحله بعد هویج و فلفل های دلمهای را بصورت خلالی خرد میکنیم . در یک ظرف جداگانه شکر و سرکه را با هم مخلوط میکنیم .
مرحله دوم
توجه داشته باشید که شکر درون سرکه کاملآ حل شود .یک کاتر مخصوص آشپزی با قطر تقریبا ۱۲ سانتیمتر آماده کرده و برنج را درون آن ریخته و با دست فشار میدهیم بصورتی که برنج کاملاً بهم بچسبد . حالا روی برنج تکه های تن ماهی قرار میدهیم .
مرحله سوم
توجه کنید تکه های تن ماهی را هم باید با دست فشار دهید ، روی تن ماهی را با هویج و فلفل دلمه ای پر میکنیم ، حالا روی خوراک خارجی سس مایونز و سس سویا ریخته و در آخر سس مخصوص سوشی که از ترکیب شکر و سرکه آماده کرده بودید روی خوراک ریخته و نوش جان نمایید .