طرز تهیه سوشی بدون جلبک

طرز تهیه سوشی بدون جلبک با تن ماهی و ماهی سالمون پیش غذای خوشمزه و مجلسی ژاپنی

طرز تهیه سوشی بدون جلبک همراه با تن ماهی یک خوراک سالم و سبک مناسب برای شام . این غذا در اصل برای کشور ژاپن میباشد که با برنج و انواع خوراک دریایی آن هم بصورت خام سرو میشود .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه سوشی با تن ماهی

  • هویج ۱ عدد
  • برنج ۱ پیمانه
  • سس سویا یک قاشق چ
  • تن ماهی ۱ عدد
  • شکر یک قاشق غ
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • سرکه دو قاشق غ
دستور پخت

طرز تهیه سوشی بدون جلبک

مرحله اول

برای تهیه سوشی بدون جلبک ابتدا برنج را بخیسانید و آن را بدون استفاده از نمک و روغن بپزید . برنج را باید بصورت شفته آماده کنید . در مرحله بعد هویج و فلفل های دلمه‌ای را بصورت خلالی خرد می‌کنیم . در یک ظرف جداگانه شکر و سرکه را با هم مخلوط میکنیم .

مرحله دوم

توجه داشته باشید که شکر درون سرکه کاملآ حل شود .یک کاتر مخصوص آشپزی با قطر تقریبا ۱۲ سانتیمتر آماده کرده و برنج را درون آن ریخته و با دست فشار میدهیم بصورتی که برنج کاملاً بهم بچسبد . حالا روی برنج تکه های تن ماهی قرار می‌دهیم .

مرحله سوم

توجه کنید تکه های تن ماهی را هم باید با دست فشار دهید ، روی تن ماهی را با هویج و فلفل دلمه ای پر میکنیم ، حالا روی خوراک خارجی سس مایونز و سس سویا ریخته و در آخر سس مخصوص سوشی که از ترکیب شکر و سرکه آماده کرده بودید روی خوراک ریخته و نوش جان نمایید .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.