کیک یزدی روش پخت متفاوت کیک دونفره ساده خانگی باماست در فر
طرز تهیه کیک یزدی
کیک یزدی خوشمزه و مجلسی را با دستور پخت ساده و روان در منزل تهیه کنید و در کنار دمنوش های گیاهی و چایی برای صبحانه و عصرانه میل کنید .
مواد لازم برای پخت کیکمواد لازم برای تهیه کیک یزدی
- آرد سیصد گرم
- تخم مرغ سه عدد
- بیکینگ پودر یک ق غ
- شکر دویست گرم
- ماست صد و پنجاه گرم
- روغن مایع صد و هفتاد و پنج گرم
- پودر هل یک و نیم ق چ
- گلاب دو ق غ
طرز تهیه کیک یزدی
مرحله اول
برای تهیه کیک یزدی ساده خانگی ابتدا باید را پیش گرم کنید آن هم با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد بود و پودر هل برای سه مرحله الک کنید درون یک کاسه جداگانه شکر و تخم مرغ را همراه با روغن و ماست و گلاب مخلوط نمایید .
مرحله دوم
موادی را که باهم مخلوط کرده اید برای مدت زمان ۵ الی ۶ دقیقه با همزن دستی هم بزنید سپس به این مواد آرد بیکینگ پودر را که الک کرده بودید در سه نوبت اضافه کنید و مدام مواد را هم بزنید هم زدن شما در حدی باشد که آرد با مایه کیک مخلوط شود .
مرحله سوم
با دو سوم از مایه قالب کیک را پر کنید ، اگر می خواهید پس از پخت کیک ساده خانگی شما ترک بخورد چاقو را را درون روغن مایع فرو کرده و مانند علامت + روی مایه بکشید ، حالا بر روی مایه کنجد یا خلال پسته بپاشید ، قالب را درون فر قرار دهید
مرحله چهارم
بعد از گذشت ۱۰ دقیقه و زمانی که شکل و شمایل کیک به حالت گنبدی درآمد حرارت فر گاز را کم کرده و بر روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید حالا اجازه دهید تا کیک خوشمزه کاملاً مغز پخت و طلایی رنگ شود .