طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی دونفره با استفاده از ماست و شیر دستور پخت آقای جواد جوادی

کیک یزدی خوشمزه و مجلسی را با دستور پخت ساده و روان در منزل تهیه کنید و در کنار دمنوش های گیاهی و چایی برای صبحانه و عصرانه میل کنید .

مواد لازم برای پخت کیک

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی

  • آرد سیصد گرم
  • تخم مرغ سه عدد
  • بیکینگ پودر یک ق غ
  • شکر دویست گرم
  • ماست صد و پنجاه گرم
  • روغن مایع صد و هفتاد و پنج گرم
  • پودر هل یک و نیم ق چ
  • گلاب دو ق غ
دستور پخت

طرز تهیه کیک یزدی

مرحله اول

برای تهیه کیک یزدی ساده خانگی ابتدا باید را پیش گرم کنید آن هم با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد بود و پودر هل برای سه مرحله الک کنید درون یک کاسه جداگانه شکر و تخم مرغ را همراه با روغن و ماست و گلاب مخلوط نمایید .

مرحله دوم

موادی را که باهم مخلوط کرده اید برای مدت زمان ۵ الی ۶ دقیقه با همزن دستی هم بزنید سپس به این مواد آرد بیکینگ پودر را که الک کرده بودید در سه نوبت اضافه کنید و مدام مواد را هم بزنید هم زدن شما در حدی باشد که آرد با مایه کیک مخلوط شود .

مرحله سوم

با دو سوم از مایه قالب کیک را پر کنید ، اگر می خواهید پس از پخت کیک ساده خانگی شما ترک بخورد چاقو را را درون روغن مایع فرو کرده و مانند علامت + روی مایه بکشید ، حالا بر روی مایه کنجد یا خلال پسته بپاشید ، قالب را درون فر قرار دهید

مرحله چهارم

بعد از گذشت ۱۰ دقیقه و زمانی که شکل و شمایل کیک به حالت گنبدی درآمد حرارت فر گاز را کم کرده و بر روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید حالا اجازه دهید تا کیک خوشمزه کاملاً مغز پخت و طلایی رنگ شود .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.