طرز تهیه خاگینه ایتالیایی

طرز تهیه و دستور پخت خاگینه ایتالیایی طرح دار خوشمزه و دسر مجلسی

خاگینه ایتالیایی خوشمزه و مجلسی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه کنید . این غذا یکی از خوشمزه ترین خاگینه ها می‌باشد برای تهیه آن نیازی به فر و همزن ندارید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خاگینه ایتالیایی

  • آرد ۳۵۰ گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • نمک یک‌پنسه
  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • شیر صد الی صد و پنجاه میلی لیتر
  • روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن
مواد لازم برای شربت بار خاگینه
  • شکر ۳۰۰ گرم یک‌و نیم لیوان
  • آب ۲۰۰ میلی لیتر یک لیوان
  • عسل دو قاشق غذاخوری
  • آب لیمو یک قاشق چایخوری
دستور پخت

طرز تهیه خاگینه ایتالیایی

دستور خمیر خاگینه

برای تهیه خاگینه ایتالیایی به روش رستورانی ، ابتدا آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را الک نمایید سپس به آرد کره آب شده را همراه با تخم مرغ اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کرده حالا ۱۰۰ میلی لیتر از شیر را به مواد اضافه کرده و یک خمیر نرم آماده کنید .

آموزش خاگینه ایتالیایی

در مرحله بعدی باید به خمیر استراحت دهید روی آن را با سلفون بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه کنار بگذارید ، در این فاصله ۲۰ دقیقه ای که در اختیار شماست میتوانید شربت بار خاگینه مجلسی را آماده نمایید . برای تهیه شربت تمامی را با هم درون قابلمه ریخته و مخلوط می‌کنید .

طرز تهیه شربت خاگینه

قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار داده تا شروع به جوشیدن کند و شکر کاملاً درون آب حل شود و  بعد از ۵ دقیقه جوشیدن اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت در همان حال خنک شود . اکنون خمیر را روی میز کار پهن کنید .

طرز تهیه خاگینه طرح دار

خمیر را در ابعاد ۵ در ۱۰ سانت و مستطیلی شکل برش بزنید سپس در فاصله های یک سانتیمتری خمیر ها را بصورت راه راه برش زده و آنها را جمع کنید ، خاگینه خوشمزه خانگی را درون روغن داغ ریخته و سرخ کنید هنگامی که رنگ آنها طلایی شد درون شربت خنک قرار داده و پس از آن با پودر پسته تزیین نمایید نوش جان .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.