خاگینه ایتالیایی آموزش پخت و تهیه شربت خاگینه طرح دار خوشمزه
طرز تهیه خاگینه ایتالیایی
خاگینه ایتالیایی خوشمزه و مجلسی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه کنید . این غذا یکی از خوشمزه ترین خاگینه ها میباشد برای تهیه آن نیازی به فر و همزن ندارید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خاگینه ایتالیایی
- آرد ۳۵۰ گرم
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- نمک یکپنسه
- کره ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- شیر صد الی صد و پنجاه میلی لیتر
- روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن
- شکر ۳۰۰ گرم یکو نیم لیوان
- آب ۲۰۰ میلی لیتر یک لیوان
- عسل دو قاشق غذاخوری
- آب لیمو یک قاشق چایخوری
طرز تهیه خاگینه ایتالیایی
دستور خمیر خاگینه
برای تهیه خاگینه ایتالیایی به روش رستورانی ، ابتدا آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را الک نمایید سپس به آرد کره آب شده را همراه با تخم مرغ اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کرده حالا ۱۰۰ میلی لیتر از شیر را به مواد اضافه کرده و یک خمیر نرم آماده کنید .
آموزش خاگینه ایتالیایی
در مرحله بعدی باید به خمیر استراحت دهید روی آن را با سلفون بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه کنار بگذارید ، در این فاصله ۲۰ دقیقه ای که در اختیار شماست میتوانید شربت بار خاگینه مجلسی را آماده نمایید . برای تهیه شربت تمامی را با هم درون قابلمه ریخته و مخلوط میکنید .
طرز تهیه شربت خاگینه
قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار داده تا شروع به جوشیدن کند و شکر کاملاً درون آب حل شود و بعد از ۵ دقیقه جوشیدن اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت در همان حال خنک شود . اکنون خمیر را روی میز کار پهن کنید .
طرز تهیه خاگینه طرح دار
خمیر را در ابعاد ۵ در ۱۰ سانت و مستطیلی شکل برش بزنید سپس در فاصله های یک سانتیمتری خمیر ها را بصورت راه راه برش زده و آنها را جمع کنید ، خاگینه خوشمزه خانگی را درون روغن داغ ریخته و سرخ کنید هنگامی که رنگ آنها طلایی شد درون شربت خنک قرار داده و پس از آن با پودر پسته تزیین نمایید نوش جان .