طرز تهیه آش ماست

طرز تهیه آش ماست

آش ماست یکی از انواع آش های اصیل ایرانی می‌باشد که پخت آن بیشتر در شهرهای شمالی و شیراز و تبریز رایج می‌باشد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه آش ماست

  • هویج نگینی :یک لیوان
  • جو پوست کنده پخته شده ۲لیوان
  • قارچ اسلایس شده:۳لیوان
  • کره:۱ ق غ
  • ماست:نیم کیلو
  • تخم مرغ :یک عدد
  • سیر: ۳حبه
  • برگ گشنیز خرد شده: ۱ لیوان
  • آب:۱ لیوان
  • سینه مرغ:سه تکه کوچیک
  • آب مرغ:۵لیوان
  • نمک و فلفل سیاه و آبلیمو
دستور پخت

طرز تهیه آش ماست

مرحله اول

برای تهیه آش ماست ابتدا تکه‌های مرغ را درون قابلمه ریخته و همراه با آب و نیاز و نمک و فلفل بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گوشت بپزد . در این فاصله زمانی و تا پخته شدن گوشت مرغ هویج را نیم پز کرده و همراه با جو پخته شده درون قابلمه میریزیم .

مرحله دوم

حرارت را در حالت متوسط قرار می دهیم سپس آب مرغ را همراه با آب و نمک اضافه میکنیم تا آش شروع به جوشیدن کند حالا قارچ را با کره درون ماهیتابه تفت داده و برای اینکه رنگ آن سیاه نشود در در هنگام تفت دادن از چند قطره آبلیمو استفاده کنید .

مرحله سوم

در این مرحله قارچ را به مواد در حال پخت اضافه کنید و تکه های مرغ را پس از پخته شدن ریش ریش کنید و درون ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید و پس از سرخ کردن به آش اضافه نمایید . حالا باید سیر را له کنید و همراه با گشنیز های خرد شده به آش اضافه کنید .

مرحله چهارم

در پایان فلفل سیاه را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش جا افتاده شود حالا ماست را با یک عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا شروع به جوشیدن کند سپس آن را به آش محلی اضافه می کنیم و برای ۵ دقیقه با هم بجوشند .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.