طرز تهیه مرغ دم کرده

طرز تهیه مرغ دم کرده خوشمزه و مجلسی زعفرانی با سس زرشک ساده در فر

مرغ دم کرده مجلسی را می‌توانید با زرشک و زعفران تهیه کنید برای پخت این خوراک خوشمزه و خوشرنگ نیاز به اضافه کردن آب در هنگام پخت نیست و مدت زمان لازم برای طبخ این غذا تقریباً بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه می باشد .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه مرغ مجلسی

  • مرغ در قطعات مختلف به دلخواه
  • زرشک نصف لیوان
  • گوجه ۳عدد
  • نمک و فلفل
  • سیر ۱حبه درشت
  • رب گوجه فرنگی ۱ق
  • پیاز متوسط ۱عدد
  • فلفل دلمه ای

دستور پخت

طرز تهیه مرغ دم کرده

مرحله اول

برای تهیه مرغ دمکرده مجلسی با زرشک ابتدا تکه های گوشت را درون ماهیتابه ریخته و به آن روغن و زردچوبه اضافه کنیم گوشت ها را حسابی تفت دهید . حالا پیاز را همراه با فلفل دلمه ای و گوجه و رب و سیر درون مخلوط کن ریخته و آنها را با هم میکس نمایید .

مرحله دوم

سسی را که از مخلوط کردن سایر مواد درون مخلوط کن آماده کرده بودید ، درون ماهی تابه ریخته و به تکه های مرغ سرخ شده اضافه نمایید حالا باید صبر کنید تا خوراک شروع به جوشیدن کند ، در این مرحله یک دمکنی را درب ماهیتابه قرار داده و شعله را تا حد ممکن کم کنید تا غذای مجلسی شما دم بکشد .

مرحله سوم

در این فاصله زمانی که در اختیار دارید زرشک ها را شسته و آنها را درون آبکش ریخته و خشک کنید پس از اینکه غذا پخته شد نصف لیوان زرشک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا برای ۱۰ دقیقه مرغ سرخ کرده با زرشک دم بکشد برای پخت این خوراک نیاز به اضافه کردن آب نیست . به خاطر استفاده از زرشک طعم غذای شما بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 6 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.