مرغ دم کرده طرز تهیه روش پخت مرغ مجلسی با زرشک در ماهیتابه
طرز تهیه مرغ دم کرده
مرغ دم کرده مجلسی را میتوانید با زرشک و زعفران تهیه کنید برای پخت این خوراک خوشمزه و خوشرنگ نیاز به اضافه کردن آب در هنگام پخت نیست و مدت زمان لازم برای طبخ این غذا تقریباً بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه می باشد .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفر
مواد لازم برای تهیه مرغ مجلسی
- مرغ در قطعات مختلف به دلخواه
- زرشک نصف لیوان
- گوجه ۳عدد
- نمک و فلفل
- سیر ۱حبه درشت
- رب گوجه فرنگی ۱ق
- پیاز متوسط ۱عدد
- فلفل دلمه ای
دستور پخت
طرز تهیه مرغ دم کرده
مرحله اول
برای تهیه مرغ دمکرده مجلسی با زرشک ابتدا تکه های گوشت را درون ماهیتابه ریخته و به آن روغن و زردچوبه اضافه کنیم گوشت ها را حسابی تفت دهید . حالا پیاز را همراه با فلفل دلمه ای و گوجه و رب و سیر درون مخلوط کن ریخته و آنها را با هم میکس نمایید .
مرحله دوم
سسی را که از مخلوط کردن سایر مواد درون مخلوط کن آماده کرده بودید ، درون ماهی تابه ریخته و به تکه های مرغ سرخ شده اضافه نمایید حالا باید صبر کنید تا خوراک شروع به جوشیدن کند ، در این مرحله یک دمکنی را درب ماهیتابه قرار داده و شعله را تا حد ممکن کم کنید تا غذای مجلسی شما دم بکشد .
مرحله سوم
در این فاصله زمانی که در اختیار دارید زرشک ها را شسته و آنها را درون آبکش ریخته و خشک کنید پس از اینکه غذا پخته شد نصف لیوان زرشک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا برای ۱۰ دقیقه مرغ سرخ کرده با زرشک دم بکشد برای پخت این خوراک نیاز به اضافه کردن آب نیست . به خاطر استفاده از زرشک طعم غذای شما بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد .