طرز تهیه بوقلمون با سس پرتقال

طرز تهیه بوقلمون با سس پرتقال غذای مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

بوقلمون با سس پرتقال دارای طعم فوق العاده خوشمزه ای میباشد ، این خوراک مجلسی را به روش رستورانی تهیه کنید و از خوردن این غذای لاکچری لذت ببرید .

 

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه بوقلمون با سس

  • یک عدد ران بوقلمون
  • پیاز دو عدد بزرگ
  • سیر چهار حبه
  • برگ بو
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • آب
  • روغن
  • خلال پرتقال یک قاشق غذاخوری
  • نشاسته یک قاشق غذاخوری
  • عسل یک قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال یک لیوان
دستور پخت

طرز تهیه بوقلمون و سس پرتقال

مرحله اول

برای تهیه خوراک بوقلمون با سس پرتقال ابتدا ران بوقلمون را درون ماهی تابه ریخته و همراه با مقدار کمی روغن آن را تفت دهید به صورتی که دو طرف ران مرغ طلایی رنگ شود . پس از انجام این کار مرغ را درون قابلمه ریخته و به آن پیاز و سیر و آب و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

مرحله دوم

در مرحله بعدی در قابلمه را قرار داده و اجازه دهید تا خوراک شما با حرارت ملایم و برای مدت زمان ۲ الی ۲/۵ ساعت بپزد . شما برنج را هم جداگانه به صورت کته دم کنید و پس از آماده شدن روی آن را با زعفران و خلال بادام تزیین نمایید ، پس از انجام این مراحل باید سس مخصوص پرتقال را تهیه کنید .

مرحله سوم

برای آماده کردن سس این غذا ، یک قاشق غذاخوری عسل را همراه با خلال پرتقال و نشاسته درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید حالا مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند ، سپس آب پرتقال را به سایر مواداضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود . اکنون غذا با بوقلمون و سس مخصوص پرتقال آماده برای سرو شده است .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.