روش ساده برای طرز تهیه و پخت اشکنه ماست سبزواری و خوشمزه
طرز تهیه اشکنه ماست
اشکنه ماست یکی از خوراک های اصیل ایرانی مخصوص شهر شیراز و سبزوار می باشد و از مخلوط کردن ماست و تخم مرغ و افزودن چاشنی های مختلف به آن به دست میآید . یکی از ارزانترین غذاهای محلی خوشمزه ایرانی است .
مواد لازم برای دو نفر
مواد لازم برای پخت اشکنه
- پیاز متوسط یک عدد
- ماست دو لیوان
- تخم مرغ یک الی دو عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا خشک به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه ماست
مرحله
برای تهیه اشکنه ماست خوشمزه و محلی ، پس از اینکه پیاز را به صورت خلالی خرد کردید آن را درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید زمانی که پیاز ها سبک شیشه ای شد زردچوبه و فلفل را همراه با یک قاشق مرباخوری نعنا خشک اضافه کنید .
مرحله دوم
پس از مخلوط کردن مواد نصف لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدهید تا با حرارت متوسط رو به بالا بجوشد هنگامی که شروع به قل قل کردن نمود دو عدد تخم مرغ را شکسته و به آن اضافه کنید اجازه دهید تا تخممرغ ببندد سپس حرارت را کم کنید .
مرحله سوم
در این فاصله زمانی نمک را به دو لیوان ماست ترش اضافه نمایید و آن را تا زمانی که رقیق شود هم بزنید ، پس از انجام این کار نوبت اضافه نمودن ماست به اشکنه محلی می باشد توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن ماست باید مواد را مدام هم بزنید .
مرحله چهارم
با این کار از بریدن ماست جلوگیری میکنید ، بعد از گذشت دو دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید و این غذای محلی را همراه با نان سنگک تازه نوش جان نمایید . اگر شما برای درست کردن اشکنه ماست ترش ندارید میتوانید ماست معمولی را با دوغ ترش مخلوط کنید سپس آن را به غذا اضافه نمایید