طرز تهیه اشکنه ماست

طرز تهیه اشکنه ماست ساده تهرانی با تخم مرغ و دوغ و پیاز خوشمزه و ساده

اشکنه ماست یکی از خوراک های اصیل ایرانی مخصوص شهر شیراز و سبزوار می باشد و از مخلوط کردن ماست و تخم مرغ و افزودن چاشنی های مختلف به آن به دست می‌آید . یکی از ارزانترین غذاهای محلی خوشمزه ایرانی است .

مواد لازم برای دو نفر

مواد لازم برای پخت اشکنه

  • پیاز متوسط یک عدد
  • ماست دو لیوان
  • تخم مرغ یک الی دو عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا خشک به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه اشکنه ماست

مرحله

برای تهیه اشکنه ماست خوشمزه و محلی ، پس از اینکه پیاز را به صورت خلالی خرد کردید آن را درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید زمانی که پیاز ها سبک شیشه ای شد زردچوبه و فلفل را همراه با یک قاشق مرباخوری نعنا خشک اضافه کنید .

مرحله دوم

پس از مخلوط کردن مواد نصف لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدهید تا با حرارت متوسط رو به بالا بجوشد هنگامی که شروع به قل قل کردن نمود دو عدد تخم مرغ را شکسته و به آن اضافه کنید اجازه دهید تا تخم‌مرغ ببندد سپس حرارت را کم کنید .

مرحله سوم

در این فاصله زمانی نمک را به دو لیوان ماست ترش اضافه نمایید و آن را تا زمانی که رقیق شود هم بزنید ، پس از انجام این کار نوبت اضافه نمودن ماست به اشکنه محلی می باشد توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن ماست باید مواد را مدام هم بزنید .

مرحله چهارم

با این کار از بریدن ماست جلوگیری میکنید ، بعد از گذشت دو دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید و این غذای محلی را همراه با نان سنگک تازه نوش جان نمایید . اگر شما برای درست کردن اشکنه ماست ترش ندارید می‌توانید ماست معمولی را با دوغ ترش مخلوط کنید سپس آن را به غذا اضافه نمایید

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.