طرز تهیه کوکو شکم پر

طرز تهیه کوکو شکم پر

کوکو ساده با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی، یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی آن تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به‌طور معمول استفاده می‌شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو شکم پر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۲ عدد
سیب زمینی۳ عدد
رب گوجهبه میزان لازم
فلفل دلمه اینصف عدد
گوشت چرخ کرده۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکابه میزان لارم

طرز تهیه کوکو شکم پر

مرحله ۱

قابلمه را بر روی اجاق گذاشته مقداری آب اضافه کرده هنگامی که آب داغ شد سیب زمینی ها را درون قابلمه ریخته و آب پز میکنیم ، در یک تابه مقداری روغن ریخته وقتی روغن داغ شد پیاز را خرد نموده و درون تابه تفت میدهیم .

مرحله ۲

کمی که پیازها سبک و شیشه ای شدند گوشت را اضافه میکنیم و همراه با پیاز تفت میدهیم،سپس نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده پس از آن زردچوبه و رب را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید.

مرحله ۳

وقتی که سیب زمینی آب پز شد از روی اجاق برداشته و کنار قرار میدهیم تا خنک شود ، پس از اینکه پوست سیب زمینی ها را کنیدم آنها را رنده میکنیم، حالا نمک و فلفل زردچوبه را به سیب زمینی اضافه نموده و مخلوط میکنیم.

مرحله ۴

مقداری هم پاپریکا به مایه کوکو اضافه کرده پس از آن با تخم مرغ مواد را ترکیب میکنیم. از مایه سیب زمینی برداشته کف دست پهن کرده و میان آنرا با مواد گوشتی که از قبل تفت داده بودیم پر میکنیم ، حالا آنرا پیچانده و دو طرفش را میبندیم، مقداری روغن درون تابه ریخته ، حرارت را در حالت ملایم قرار میدهیم و کوکو های شکم پر را سرخ میکنیم .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.