مرغ تایلندی طرزتهیه خوراک مرغ به روش رستورانهای آسیای شرقی
طرز تهیه مرغ تایلندی
مرغ تایلندی خوشمزه و مجلسی را بصورت حرفه ای در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید . موادی که برای مزه دار کردن تکه های مرغ از آن استفاده میکنید طعم غذای شما را فوقالعاده بینظیر خواهد نمود .
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ هامواد لازم برای تهیه مرغ تایلندی
- مرغ ۳ الی ۵ تکه
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه
- پیاز یک عدد کوچک
- پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
- آویشن یک قاشق چایخوری
- خردل دیژون ۲ ق چایخوری
- عسل نصف قاشق
- آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
- پوست لیمو رنده شده نصف قاشق چ
- نمک ، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه مرغ تایلندی
مرحله اول
برای تهیه خوراک مرغ تایلندی ابتدا باید مواد میرینیت مرغ را آماده کنید برای اینکار روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید سپس به آنها پیاز و آب لیمو پوست لیمو را اضافه کنید مواد را مخلوط کرده و در مرحله بعد عسل و ادویه ها را اضافه کنید
مرحله دوم
پس از انجام مراحل بالا تکه های مرغ را درون این سس برای مدت زمان ۲ الی ۴ ساعت بخوابانید و ظرف را درون یخچال قرار دهید تا تکه های مرغ مزه دار شوند ، حالا سینی فر را چرب کنید و سبزیجات مورد علاقه خود را درون سینی بچینید .
مرحله سوم
تکه های مرغ را کنار سبزیجات قرار داده و ظرف را برای حداقل ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر و با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خوراک جوجه شما کاملا مغز پخت شود پس از انجام این کار گریل فر را روشن کنید برای سه دقیقه تا جوجه ها طلایی رنگ شوند .