طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی آبدار شام دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب خوشمزه با گوشت برای ۴ نفر بدون استفاده از سیب زمینی و فر، یک غذای فوری با طعم عالی و دستور پخت بسیار ساده و روان مناسب برای بانوان جوان و شاغل.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ شده | ۴۰۰ گرم |
پیاز درشت رنده درشت شود | ۳ عدد |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
کاری | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کباب تابه
مرحله ۱
گوشت را دورن کاسه ای نسبتا بزرگ ریخته سپس پیاز های رنده شده ای را که آب آن را هم جدا نموده اید اضافه کرده و با هم مخلوط کنید در همین حین نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید و بعد از آن زردچوبه و ادویه کاری را بر روی مواد بریزید.
مرحله ۲
نیازی نیست گوشت را بیش از حد ورز دهید همین که مواد بخوبی با هم مخلوط شوند و مایه شما یکدست و منسجم شود کافی میباشد.شما در مرحله بعدی تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید سپس کمی کف ظرف خود را چرب کنید.
مرحله ۳
لازم به ذکر است بعلت اینکه شما از گوشت گوساله و گوسفند استفاده میکنید و گوشت گوسفندی دارای چربی بالایی میباشد، نیازی نیست برای تهیه کباب از روغن زیادی استفاده کنید، گوشت آماده شده را حالا در کف ماهیتابه پهن کنید.
مرحله ۴
سعی کنید با حرارت متوسط رو به پایین غذای خود را بپزید، هنگامی که گوشت شروع به پختن کرد و تغییر رنگ داد درب ماهی تابه را قرار دهید و اجازه دهید تا غذای با حرارت ملایم کاملا مغز پخت و سرخ شود.همراه با نان سنگک و سبزی خوردن نوش جان کنید.