طرز تهیه و پخت ماهی قزل‌آلا در فر

طرز تهیه و پخت ماهی قزل‌آلا در فر همراه با سیب زمینی و فلفل چیلی

پخت ماهی قزل آلا در فر یکی از ساده‌ترین روش‌های پخت ماهی می باشد اگر شما برای تهیه غذاهای دریای از ادویه های مناسب و با کیفیت استفاده کنی قطعاً طعم غذای شما بی نظیر خواهد شد .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای پخت ماهی قزل‌آلا در فر

  • ۴ قطعه ماهی قزل آلا
  • ۴ عدد برش لیمو
  • ۱ قاشق چای خوری کره
  • ۴-۵ عدد فلفل سیاه
  • ۴ شاخه رزماری
  • برای سس
  • یک چهارم استکان روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل چیلی
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • نمک
  • سیب زمینی ۴ عدد
  • برای سس سیب زمینی
  • چیلی ، آویشن ، نمک ، روغن زیتون
دستور پخت

طرز تهیه ماهی قزل‌آلا در فر

مرحله اول

برای پخت ماهی قزل آلا در فر ابتدا روی فیله های ماهی را با چاقو برش بزنید و درون آن شیارها را باکره و رزماری و فلفل سیاه پر کنید ، فیله ها را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا ماهی مزه دار شود .

مرحله دوم

در این فاصله زمانی سس مخصوص پخت ماهی قزل‌آلا رستورانی را تهیه کنید ، برای این کار درون یک کاسه روغن زیتون را همراه با فلفل چیلی و پودر فلفل قرمز مخلوط کنید ، کف سینی فرگاز کاغذ روغنی پهن کنید و تکه های ماهی را درون سینی قرار دهید .

مرحله سوم

حالا برش های لیمو را روی ماهی ها بگذارید و سس مخصوصی را که تهیه کرده بودید اضافه کنید ، سیب زمینی ها را برش بزنید و برای مزه دار کردن آن ها روغن زیتون را با چیلی و آویشن و نمک مخلوط کنید و برش های سیب زمینی را به آن آغشته کنید .

مرحله چهارم

تکه های سیب زمینی را هم کنار ماهی ها قرار دهید دستگاه فر گاز را روشن کنید و دمای آن را بر روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید . سینی را برای مدت زمان ۳۵ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید ، غذا را همراه با نان یا برنج نوش جان کنید .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.