طرز تهیه خاگینه هویج

طرز تهیه خاگینه هویج

خاگینه تبریزی بدون فر با شیره انگور و گردو، اصلی‌ترین ماده یا به عبارتی پایه تهیه خاگینه تخم‌مرغ و سبزی است، خاگ به معنی تخم‌مرغ میباشد و یکی از خوراک اصلی و معروف مردم آذربایجان میباشد. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه هویج در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ۲ عدد
هویج۳ عدد
بیکینگ پودر۱ قاشق سوپ خوری
ارد۳ قاشق غذا خوری
مواد شربت
آب۱/۲ پیمانه
دوشاب۱ پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم
مواد میانی
گردو۵۰ گرم
هل۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
گل محمدی۱ قاشق مربا خوری
خرما۵ عدد

طرز تهیه خاگینه هویج

مرحله ۱

هویج ها را پس از اینکه بخوبی شسته و تمیز نمودید پوست بگیرید سپس آنها را رنده کنید و در کاسه ای مناسب بریزید، حالا تخم مرغ و بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه یکدست شدند به هویج رنده شده اضافه نمایید.

مرحله ۲

تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید کمی کف تابه را چرب کنید زمانی که ظرف داغ شد نیمی از مایه را کف تابه پهن کنید همانند پخت کوکو. سپس مواد میانی را بر روی لایه اول ریخته و روی مواد میانی را با الباقی مایه بپوشانید.

مرحله ۳

با استفاده از دم کنی درب ظرف را ببندید و اجازه دهید خاگینه خودش را بگیرد ، زمانی که خاگینه منسجم و جا افتاده شد آنرا بچرخانید تا طرف دیگر غذای شما هم بپزد ، حالا غذای خود را با کمک چاقو برش بزنید و برای چند دقیقه تکه های خاگینه را در شیره بخوابانید.

مرحله ۴

برای تهیه مواد میانی گردو و هل و دارچین را درون میکسر ریخته و مخلوط میکنیم گل سرخ و خرمایی که هسته های آنرا جدا کرده ایم را به این مواد اضافه میکنیم و درباره با میکسر مخلوط میکنیم.

مرحله ۵

آب و شیره انگور را با هم ترکیب کنید و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا بجوشد، در لحظات پایانی زعفران دم کرده را که از قبل آماده کرده بودید به شیره انگور اضافه کنیدو مواد را هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله ۶

برای مواد میانی خاگینه مجلسی میتوانید از انواع مغز و آجیل به سلیقه خود استفاده کنید. در هنگام تهیه شیره برای خوش عطر شدن آن میتوانید از گلاب هم کمک بگیرید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.