طرز تهیه دسر سیب با دارچین

طرز تهیه دسر سیب با دارچین خوشمزه خاگی و مجلسی

دسر سیب با دارچین همراه با بیسکوییت و شیر و خامه ، میان وعده ای مقوی و سرشار از انرژی مناسب برای تمام افراد خانواده مخصوصا کودکان شما . این دسر خوشمزه را درخانه تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه دسر سیب

  • نشاسته نصف پیمانه
  • آرد ۱/۳پیمانه
  • شکر۳/۴پیمانه
  • شیر چهار پیمانه
  • کره۵۰گرم
  • خامه صبحانه یک بسته
  • رنده پوست لیمو یک عدد
  • مارمالاد سیب یک پیمانه
  • بیسکوئیت پتی بور یک بسته
  • دارچین و گردو به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه دسر سیب با دارچین

مرحله اول

برای تهیه دسر سیب با دارچین ،در ابتدای کار نشاسته و شکر را مخلوط کرده سپس به آنها آرد و شیر را به آرامی اضافه می کنیم این مخلوط را بر روی اجاق گاز قرار داده و با حرارت کم هم میزنیم هنگامی که شروع به جوشیدن کرد کره و خامه را اضافه می کنیم .

مرحله دوم

هم زدن مداوم مایه باعث می‌شود تا به صورت گلوله گلوله در نیاید . در پایان پوست لیمو رنده شده را اضافه میکنیم و هنگامی که به غلظت فرنی رسید اجاق گاز را خاموش می کنیم . حالا قالب را آماده کنید و در کف آن یک لایه بیسکویت بچینید .

مرحله سوم

روی بیسکویت ها را با مارمالاد سیب بپوشانید و دوباره بر روی آن بیسکویت قرار دهید . در آخر مایه را روی مواد بریزید و قالب را برای مدت زمان تقریباً ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شود . روی آن را با گردو و دارچین تزیین کنید .

مرحله چهارم

برای تهیه مارمالاد سیب را خرد کرده درون قابلمه بریزید و به آن شکر اضافه کنید . روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند اکنون به آن زعفران اضافه نمایید . زمانی که جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش نمایید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.