بوقلمون شکم پر مجلسی ایرانی با رب انار در فر چگونه درست میشود
طرز تهیه بوقلمون شکم پر
بوقلمون شکم پر مجلسی و خوشمزه یکی دیگر از غذاهای شکم پر است که میتوانید آن را براحتی با یادگیری فوت و فن های مخصوص طبخ این غذا در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم خوراک بوقلمون با سس انار
- بوقلمون پاک کرده :یک عدد
- کره آب شده: یک پیمانه
- نمک، فلفل ،آویشن :به میزان لازم
- زعفران :به مقدار لازم برای روی بوقلمون
- برای داخل شکم بوقلمون
- انار تازه:۳-۴ عدد ( یک پیمانه دان شده )
- رب انار :۱ قاشق غذا خوری
- گردو :یک پیمانه
- پیاز داغ :یک پیمانه
- کشمش :نصف پیمانه
- کرفس خورد شده :یک پیمانه
- جعفری :۴/۱ پیمانه
- کره :یک پیمانه
- شکر :۴/۱ پیمانه
طرز تهیه بوقلمون شکم پر
مرحله اول
برای تهیه بوقلمون شکم پر ابتدا گوشت را به خوبی پاک کرده و آن را بشویید ، پس از این که خشک شد روی سطح بوقلمون را با نمک و زعفران و آویشن و مقداری فلفل مرینیت کنید ، گوشت را ماساژ دهید و تمام قسمتهای آن را به ادویه آغشته نمایید .
مرحله دوم
در این مرحله گردو را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید تا گردوها برشته شوند سپس کره را اضافه کنید و با گردو تفت دهید حالا زمان اضافه کردن پیاز داغ و انار و رب انار و کشمش و کرفس خورد شده و جعفری و شکر می باشد .
مرحله سوم
مواد را با هم تفت دهید تا بوی مواد بلند شود پس از تفت دادن با این مواد درون شکم بوقلمون را پر کنید . با مقداری کره آب شده پوست بوقلمون را چرب کنید و آن را درون قابلمه قرار دهید . دمای فر را بر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و ظرف را برای ۸ ساعت درون فر قرار دهید .
مرحله چهارم
زمان مورد نیاز برای پخت خوراک بوقلمون رستورانی تقریباً ۹ ساعت می باشد و اگر می خواهید این غذا را برای شام میل نمایید بهتر است آن را صبح بار بگذارید چون گوشت بوقلمون دیرپز است .