طرز تهیه بوقلمون شکم پر

طرز تهیه بوقلمون شکم پر

بوقلمون شکم پر مجلسی و خوشمزه یکی دیگر از غذاهای شکم پر است که میتوانید آن را براحتی با یادگیری فوت و فن های مخصوص طبخ این غذا در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم خوراک بوقلمون با سس انار

  • بوقلمون پاک کرده :یک عدد
  • کره آب شده: یک پیمانه
  • نمک، فلفل ،آویشن :به میزان لازم
  • زعفران :به مقدار لازم برای روی بوقلمون
  • برای داخل شکم بوقلمون
  • انار تازه:۳-۴ عدد ( یک پیمانه دان شده )
  • رب انار :۱ قاشق غذا خوری
  • گردو :یک پیمانه
  • پیاز داغ :یک پیمانه
  • کشمش :نصف پیمانه
  • کرفس خورد شده :یک پیمانه
  • جعفری :۴/۱ پیمانه
  • کره :یک پیمانه
  • شکر :۴/۱ پیمانه
دستور پخت

طرز تهیه بوقلمون شکم پر

مرحله اول

برای تهیه بوقلمون شکم پر ابتدا گوشت را به خوبی پاک کرده و آن را بشویید ، پس از این که خشک شد روی سطح بوقلمون را با نمک و زعفران و آویشن و مقداری فلفل مرینیت کنید ، گوشت را ماساژ دهید و تمام قسمتهای آن را به ادویه آغشته نمایید .

مرحله دوم

در این مرحله گردو را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید تا گردوها برشته شوند سپس کره را اضافه کنید و با گردو تفت دهید حالا زمان اضافه کردن پیاز داغ و انار و رب انار و کشمش و کرفس خورد شده و جعفری و شکر می باشد .

مرحله سوم

مواد را با هم تفت دهید تا بوی مواد بلند شود پس از تفت دادن با این مواد درون شکم بوقلمون را پر کنید . با مقداری کره آب شده پوست بوقلمون را چرب کنید و آن را درون قابلمه قرار دهید . دمای فر را بر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و ظرف را برای ۸ ساعت درون فر قرار دهید .

مرحله چهارم

زمان مورد نیاز برای پخت خوراک بوقلمون رستورانی تقریباً ۹ ساعت می باشد و اگر می خواهید این غذا را برای شام میل نمایید بهتر است آن را صبح بار بگذارید چون گوشت بوقلمون دیرپز است .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 21 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.