طرز تهیه آش شلغم بدون گوشت یزدی دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه آش شلغم
آش خوشمزه بدون گوشت با عدس و برنج ، یک آش مقوی با طعمی فوق العاده مناسب برای فصل سرما و سرماخوردگی ، شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنیاش ارزندهاست، بلکه از حیث سایر ویژگیهای غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزیهای مهم شمرده میشود . شلغم در خانواده سبزیجاتی نظیر کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم برگ و خردل قرار میگیرد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش شلغم در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۱ پیمانه |
عدس | ۱ پیمانه |
پیاز درشت | ۱ عدد |
شلغم متوسط | ٣ تا |
نعناع داغ . کشک | به میزان لازم |
سبزی آش خرد شده | ٣۰۰ گرم |
فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه آش شلغم
مرحله ۱
تابه ای را بر روی اجاق قرار دهید مقداری روغن به آن اضافه کنید سپس پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت دهید، بعد از انجام این کار فلفل و زردچوبه را به پیاز داغ اضافه نمایید و مواد را با هم دوباره تفت داده و هم بزنید.
مرحله ۲
چند لیوان آب به مواد درون تابه اضافه کنید سپس عدس و برنجی را که از قبل خیس خورده است را به آن ها اضافه نمایید،حرارت را کم کرده و شلغم ها را خرد کنید سپس به مواد درون ظرف اضافه کنید،
مرحله ۳
غذا را تست کنید هنگامی که برنج و عدس غذا پخته شد سبزی آشی را خرد کنید و همراه با مقداری نمک به غذایتان اضافه نمایید، حرارت را کم کرده و منتظر بمانید تا حسابی جا افتاده شود ، زمانی که غذا آماده شد همراه با نعناع و کشک زیاد آن را میل نمایید.