طرز تهیه آش شلغم

طرز تهیه آش شلغم

آش خوشمزه بدون گوشت با عدس و برنج ، یک آش مقوی با طعمی فوق العاده مناسب برای فصل سرما و سرماخوردگی ، شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده‌است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود . شلغم در خانواده سبزیجاتی نظیر کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم برگ و خردل قرار می‌گیرد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش شلغم در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۱ پیمانه
عدس۱ پیمانه
پیاز درشت۱ عدد
شلغم متوسط٣ تا
نعناع داغ . کشکبه میزان لازم
سبزی آش خرد شده٣۰۰ گرم
فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه آش شلغم

مرحله ۱

تابه ای را بر روی اجاق قرار دهید مقداری روغن به آن اضافه کنید سپس پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت دهید، بعد از انجام این کار فلفل و زردچوبه را به پیاز داغ اضافه نمایید و مواد را با هم دوباره تفت داده و هم بزنید.

مرحله ۲

چند لیوان آب به مواد درون تابه اضافه کنید سپس عدس و برنجی را که از قبل خیس خورده است را به آن ها اضافه نمایید،حرارت را کم کرده و شلغم ها را خرد کنید سپس به مواد درون ظرف اضافه کنید،

مرحله ۳

غذا را تست کنید هنگامی که برنج و عدس غذا پخته شد سبزی آشی را خرد کنید و همراه با مقداری نمک به غذایتان اضافه نمایید، حرارت را کم کرده و منتظر بمانید تا حسابی جا افتاده شود ، زمانی که غذا آماده شد همراه با نعناع و کشک زیاد آن را میل نمایید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.