طرز تهیه کلوچه خرمایی

طرز تهیه کلوچه خرمایی عربی ترد خانگی بدون شکر شیرینی محلی خوزستان

کلوچه خرمایی می‌تواند یک میان وعده خوشمزه خانگی برای شما باشد ، این کلوچه به علت عدم استفاده از شکر و داشتن قند طبیعی خرما برای زمانی که هوس شیرینی میکنید بسیار مناسب می‌باشد .

مواد لازم برای تهیه ۱۰ عدد کلوچه

مواد لازم برای تهیه کلوچه خرمایی

  • ۲ پیمانه آرد گندم (قنادی یا نانوایی)
  • ۲ قاشق غذاخوری زیره
  • ۴ قاشق غذاخوری کنجد
  • ۱/۲ پیمانه شیر گرم
  • ۱/۳ پیمانه روغن مایع
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر مخمر فوری
  • ۱/۲ لیوان آب گرم
  • ۱/۲ قاشق مرباخوری بکینگ‌پودر
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک
  • ۲۰ عدد خرمای بدون هسته
  • پودر هل و زرده‌ی تخم‌مرغ همزده
روش پخت

طرز تهیه کلوچه خرمایی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه خرمایی باید در ابتدای پخت آرد را همراه با بیکینگ پودر و نمک و زیره کنجد مخلوط کنید ، سپس پودر مخمر را با آب گرم و مقداری شکر مخلوط نمایید . اکنون زمان آن رسیده که روغن مایع را با آرد مخلوط کنید .

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به آرد اضافه کنید و خمیر را با دست ورز دهید تا حسابی جا افتاده شود . به خمیر برای ۱۰ دقیقه استراحت دهید سپس مخمر را به آن اضافه کنید ، خمیر را دوباره ورز دهید و کم کم آرد اضافه کنید تا جایی که آرد به دست نچسبد .

مرحله سوم

حالا روی کاسه خمیر را با پلاستیک بپوشانید و روی آن پارچه بیندازید ، آرد را برای ۲ ساعت در محیط عادی قرار دهید تا استراحت کند . بعد از آماده شدن دوباره خمیر را ورز دهید و از آن چانه‌های ۷۰ گرمی جدا کنید و با دست فرم دهید .

مرحله چهارم

خرما ها را با پودر هل و کمی کنجد مخلوط کنید ، برای اینکه خرما به دست نچسبد دست را مرطوب کنید . حالا مواد را درون چانه‌های خمیر قرار دهید و روی آن را بپوشانید ، با استفاده از یک لیوان چانه های خمیر را پهن کنید .

 مرحله پنجم

برای پخت کلوچه خانگی در فر ، کف سینی گاز را با کاغذ روغنی بپوشانید و کلوچه ها را درون سینی قرار دهید . با فرچه روی شیرینی محلی ها زرده تخم‌مرغ بزنید . سینی را برای مدت زمان ۵۰ دقیقه و با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید ‌.(حرارت هم زمان از بالا و پایین بدون فن)

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 8 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.