مربا موز طرز تهیه مربایی خوشمزه و مجلسی همراه مغز پسته و گردو
طرز تهیه مربا موز
مربا موز ، اگر شما اهل آشپزی هستید و انواع اقسام ترشی و مربا را در خانه تهیه می کنید پیشنهاد می کنیم از میوه های اضافه قبل از خراب شدن شربت و مربا و کمپوت خانگی تهیه کنید .
مواد لازم برای تهیه مربامواد لازم برای تهیه مربا موز
- شکر نیم کیلو
- موز ۷ عدد
- کمی آبلیموی تازه (آب ۳ عدد لیموی تازه)
- زعفران دم کرده در گلاب به میزان دلخواه
- خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده در صورت تمایل
- آب مقداری (تقریبا ۲ پیمانه)
طرز تهیه مربا موز
مرحله اول
برای تهیه مربا موز ، ابتدا شکر و آب را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا شکر درون آب حل شود و قوام بیاید . اکنون پوست موزها را جدا کنید و آنها را بصورت حلقه حلقه برش بزنید ، موز ها را با آب لیمو آغشته کنید .
مرحله دوم
موزهایی که حلقه حلقه می کنید نه زیاد نازک باشد نه زیاد ضخیم . اضافه کردن آب لیمو باعث می شود که از تیره شدن رنگ موزها جلوگیری کند . پس از اینکه شربت آماده شد موزها را درون قابلمه ریخته و برای ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد .
مرحله سوم
مراقب باشید اگر مربا خوشرنگ زیاد بجوشد موزها حالت خود را از دست میدهند و له میشوند . در لحظات پایان پخت زعفران و گلاب را هم به مواد اضافه کنید و کمی آنها را هم زده تا یکدست شوند اکنون می توانید اجاق گاز را خاموش کنید .
مرحله چهارم
مربا خانگی خوشمزه که سرد شد میتوانید خلال پسته و یا هر مغز دیگری را که در نظر گرفته اید اضافه کنید اجازه دهید تا در دمای محیط خنک شود سپس درون ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید . اگر موزها را با چاقوی پلاستیکی برش بزنید دیرتر سیاه میشوند . وقتی که شربت به خوبی قوام آمد موز را اضافه کنید و خیلی سریع از روی اجاق گاز بردارید .