طرز تهیه کوکو میگو

طرز تهیه کوکو میگو خوشمزه و مجلسی جنوبی به روش رستورانی میگو خوشمزه بخور

کوکو میگو خوشمزه رو همراه با گشنیز و پیازچه به سبک بوشهری های عزیز تو خونه بپز و از خوردنش لذت ببر . در هنگام خرید میگو سعی کنید همیشه آنرا با پوست و سر تهیه کنید تا از تازه بودن آن مطمین شوید . اگر قسمت سر و سینه میگو تیره باشد از خرید آن خود داری کنید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه کوکو میگو

  • میگو ۲۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۳ عدد بزرگ
  • گشنیز و پیازچه ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سیر ۲ حبه
  • آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری پر
  • روغن برای سرخ کردن
دستور پخت

طرز تهیه کوکو میگو

مرحله اول

برای پخت کوکو میگو پس از اینکه میگو را پاک کردید آن را چرخ کرده و درون غذاساز ریخته و خرد کنید و درون یک کاسه سیر را رنده کرده و گوشت خرد شده را با آن مخلوط کنید حالا به این مواد پیازچه و گشنیز را با قیچی ریز کرده و اضافه کنید .

مرحله دوم

حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها به مایه کوکو خوشمزه می باشد ، در پایان به این مواد یک قاشق آرد ذرت اضافه میکنیم ، حالا مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید ، اکنون کوکو مجلسی آماده برای سرخ کردن شده . توجه کنید که این کوکو در هنگام سرخ کردن نباید نازک باشد .

مرحله سوم

پس از تمام شدن پخت با گشنیز و پیازچه خوراک میگو را تزیین کنید . اگر به آرد ذرت دسترسی ندارید میتوانید از آرد گندم استفاده کنید . میگو دارای خواص زیادی می‌باشد سعی کنید از آن در برنامه غذایی خود استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.