طرز تهیه پای برنج و قارچ

طرز تهیه پای برنج و قارچ

پای برنج و قارچ را هم میتوان جز اون دسته از غذاهای جدید و مدرن دانست . شما میتوانید با استفاده از این غذا ها در برنامه غذایی خانواده تحول ایجاد کنید و مزه های جدید را هم تست نمایید و از خوردن غذاهای تکراری خودتان را خلاص کنید .

مواد لازم برای ۴ -۶ نفر

مواد لازم برای تهیه  پای برنج و قارچ

  • روغن ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • آب مرغ ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)
  • برنج نیم دانه ۱ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • قارچ خردکرده ۲۵۰ گرم
  • کدو حلوایی مکعبی خردکرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز خردکرده ۱ عدد
  • پنیر چدار یا گودای رنده کرده ۱ پیمانه
  • شیر ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)
دستور پخت

طرز تهیه پای برنج و قارچ

مرحله اول

برای تهیه پای برنج و قارچ ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا پیش گرم شود حالا یک قالب در ابعاد ۱۸ در ۲۸ سانتی را چرخ کنید پس از انجام این کار یک و نیم پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید .

مرحله دوم

هنگامی که برنج پخته شد آن را دم کنید تا کاملا نرم شود پس از پخت برنج و سرد شدن آن دو تا دونه تخم مرغ را بشکنید ، با نمک و فلفل به برنج اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید و برنج را داخل قالب بریزید و خوب آن را فشار دهید .

مرحله سوم

توی مرحله بعدی با الباقی آب مرغ و قارچ و کدو حلوایی و پیاز را درون قابلمه ریخته و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته شود پس از این که آب آن کشیده شد آن را بر روی برنج ریخته و روی مواد را با پنیر رنده شده بپوشانید .

مرحله چهارم

در آخر کار تخم مرغ باقی مانده را شکسته و با شیر مخلوط کنید و مخلوط را بر روی پایه برنج بریزید حالا قالب را برای مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا خوراک شما کاملا پخته و جا افتاده شود .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.