طرز تهیه کباب ریواس

طرز تهیه کباب ریواس

کباب ریواس ، با طعمی بینظیر و دلچسب . این بار گوشت را با چاشنی های جدید و خوش عطر و خوش طعم مرینیت کنید و از خوردن این غذای خانگی لذت ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه کباب ریواس

  • فیله گوساله ۱۱۵۰ گرم
  • ریواس ۲ ساقه
  • انبه تازه نصف پیمانه
  •  برگ آویشن تازه ۲ قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  •  نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  •  فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
  •  سس باربیکیو به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه کباب ریواس

مرحله اول

امروز قصد داریم طرز تهیه کباب ساده در فر را برای شما توضیح دهیم برای تهیه کباب ریواس ابتدا فرگاز را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت پیش گرم می کنیم پس از انجام این کار گوشت را آماده کرده و چربی های اضافه آن را جدا می کنیم و آن را به صورت افقی برش میزنیم .

مرحله دوم

ساقه‌های ریواس را هم برش زده و همراه با برش های انبه و برگ های آویشن تازه در کنار گوشت ها چیده و آنها را درون فویل آلومینیومی قرار می دهیم سپس روی مواد روغن و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و فویل ها را می بندیم .

مرحله سوم

خوراک گوشت را درون سینی فر گذاشته و برای مدت زمان یک ساعت اجازه می دهیم تا کباب خوشمزه ما کاملا مغز پخت شود . پس از گذشت این زمان فویل ها را باز کنید و روی آن سس باربیکیو بریزید و دوباره درون فر قرار دهید تا پخت شما کامل شود .

مرحله چهارم

فرگاز را خاموش کنید در مرحله بعد ، ولی اجازه دهید گوشت ۱۰ دقیقه درون دمای فر باقی بماند ، اکنون کباب ترش شما آماده برای سرو شده است . ریواس و آویشن طعم متفاوتی به غذای شما خواهد داد .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.