تهیه و پخت کباب سیسیلی محلی خوشمزه و مجلسی و رستورانی
طرز تهیه کباب سیسیلی
کباب سیسیلی هم یکی دیگر از انواع کباب های خوشمزه و خوش خوراک ایرانی میباشد که از ترکیب گوشت گوساله و مرغ بدست می آید . شما هم میتوانید این غذا را در منزل براحتی تهیه کنید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه کباب سیسیلی
- سینه مرغ بدون استخوان ۳۰۰ گرم
- راسته گوساله ۳۰۰ گرم
- زیتون ساده بدون هسته ۷۵ گرم
- پیازچه ۴ عدد
- پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کباب سیسیلی
مرحله اول
امروز قرار کباب سیسیلی تهیه کنید برای این کار گوشت و مرغ را به صورت خورشتی و چهارگوش برش می زنیم سپس داخل کاسه روغن و آویشن و پاپریکا و نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم و گوشت ها را برای مدت زمان تقریبی یک الی دو ساعت درون کاسه قرار می دهیم .
مرحله دوم
توی این فاصله زمانی زیتون و پیازچه رو به صورت ساطوری خرد می کنیم ، حالا گوشت و مرغ رو با گوشتکوب میکوبیم تا پهن بشه ، داخل اونها رو با مخلوط زیتون و پیازچه پر میکنیم و میبندیم ، بصورت یک در میان به شیخ میکشیم .
مرحله سوم
حالا آتیش روشن کنید و زمانی که زغالها کاملاً یکدست شد شیخا روی منقل گذاشته و کباب خوشمزه و خانگی را آماده کنید اجازه دهید تا گوشت و مرغ با حرارت ملایم کاملا مغز پخت شوند . سعی کنید از گوشت بیات استفاده کنید تا همزمان با مرغ پخته شود .