طرز تهیه کباب سیسیلی

تهیه و پخت کباب سیسیلی محلی و خانگی خوشمزه و مجلسی و رستورانی

کباب سیسیلی هم یکی دیگر از انواع کباب های خوشمزه و خوش خوراک ایرانی میباشد که از ترکیب گوشت گوساله و مرغ بدست می آید . شما هم میتوانید این غذا را در منزل براحتی تهیه کنید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه کباب سیسیلی

  • سینه مرغ بدون استخوان ۳۰۰ گرم
  • راسته گوساله ۳۰۰ گرم
  •  زیتون ساده بدون هسته ۷۵ گرم
  • پیازچه ۴ عدد
  • پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
  •  آویشن ۱ قاشق چایخوری
  •  روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
  •  نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه کباب سیسیلی

مرحله اول

امروز قرار کباب سیسیلی تهیه کنید برای این کار گوشت و مرغ را به صورت خورشتی و چهارگوش برش می زنیم سپس داخل کاسه روغن و آویشن و پاپریکا و نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم و گوشت ها را برای مدت زمان تقریبی یک الی دو ساعت درون کاسه قرار می دهیم .

مرحله دوم

توی این فاصله زمانی زیتون و پیازچه رو به صورت ساطوری خرد می کنیم ، حالا گوشت و مرغ رو با گوشتکوب میکوبیم تا پهن بشه ، داخل اونها رو با مخلوط زیتون و پیازچه پر می‌کنیم و می‌بندیم ، بصورت یک در میان به شیخ میکشیم .

مرحله سوم

حالا آتیش روشن کنید و زمانی که زغالها کاملاً یکدست شد شیخا روی منقل گذاشته و کباب خوشمزه و خانگی را آماده کنید اجازه دهید تا گوشت و مرغ با حرارت ملایم کاملا مغز پخت شوند . سعی کنید از گوشت بیات استفاده کنید تا همزمان با مرغ پخته شود .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 27 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.