طرز تهیه و پخت ته چین بلدرچین خانگی خوشمزه رستورانی
طرز تهیه ته چین بلدرچین
ته چین بلدرچین را هم میتوان یک غذای مجلسی و خوشمزه دانست و به خاطر خواص و طبع بلدرچین استفاده از این گوشت را به تمامی خانواده ها پیشنهاد میکنیم .
مواد لازم برای خوراک چهار نفرمواد لازم برای تهیه ته چین بلدرچین
- بلدرچین
- برنج ۳ پیمانه
- ماست غلیظ ۱پیمانه
- تخم مرغ ۲عدد
- زعفران حل کرده نصف لیوان
- روغن
- زرشک
- پیاز
طرز تهیه ته چین بلدرچین
مرحله اول
برای تهیه ته چین بلدرچین ابتدا بلدرچین ها را در کمی روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و درون روغن تفت می دهیم . زرشک را هم به صورت جداگانه سرخ می کنیم و با پیاز داغ مخلوط میکنیم
مرحله دوم
در مرحله بعد با پیاز داغ و زرشک درون شکم بلدرچین ها را پر می کنیم حالا درون یک کاسه ماست را همراه با تخم مرغ و زعفران دم کرده مخلوط می کنیم به این مواد سه قاشق غذاخوری روغن و مقداری نمک اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم .
مرحله سوم
برنج را نیز به صورت آبکش آماده میکنیم توجه داشته باشید که دانه های برنج کمی زنده تر باشد برنج ها را درون مخلوط ماست ریخته و هم میزنیم حالا درون قابلمه بلدرچین ها را چیده و روی آنها را با برنج میپوشانیم ، با پشت قاشق یا کفگیر برنج ها را فشار داده تا کمی منسجم شوند .
مرحله چهارم
حالا یک شعله پخش کن روی گاز گذاشته و قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم و برنج را دم میگذاریم تا ته دیگ ما طلایی رنگ شود اگر خواستید می توانید ته چین را درون فر تهیه کنید برای این کار ظرف را برای مدت زمان ۱ ساعت و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید .