تهیه و پخت ترشی بادمجان کبابی ساده شمالی با رب انار و سیر
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی
ترشی بادمجان کبابی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین ترشی های شمالی ایران می باشد که دارای طعم فوق العاده ای است و به شما پیشنهاد می کنیم حتماً این ترشی را تهیه کرده و استفاده کنید .طعم اصلی این ترشی به خاطر استفاده از بادمجان کبابی روی ذغاله .
مواد لازم برای تهیه ترشیمواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان کبابی
- بادمجان ۱ کیلو
- فلفل سبز ۲۵۰ گرم
- سیر چند حبه به دلخواه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید
- سبزی معطر ریحان ونعنا تازه یا خشک به مقدار ۵۰ گرم
- نمک به مقدار لازم حدودا یک ونیم قاشق غذاخوری
- ادویه ترشی به مقدار لازم حدودا یک قاشق غذا خوری
- سرکه انگور ۳ لیوان
- رب انار به دلخواه ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی
مرحله اول
برای تهیه ترشی بادمجان کبابی ، پس از اینکه بادمجون رو شستی آنها را روی حرارت زغال یا اجاق گاز کباب کن به طوری که هر دو طرف بادمجون کباب بشه , اگه خواستی میتونی کنارش فلفل سبز هم به صورت کبابی آماده کنی ، با این کار تندی فلفل کم میشه .
مرحله دوم
اگه ذائقه شما با بوی سیر ناسازگاری داره میتونی سیر هم به صورت کبابی آماده کنی با این کار بوی سیر کلی گرفته میشه . ( این کار سلیقه ایه ، از سیر خام هم میتونی استفاده کنی . بعد اینکه بادمجون ها سرد شد پوستش رو بگیرید و در اندازه های دلخواه خرد کنید میتونی داخل مخلوط کن بریزی یا با گوشتکوب له کنی .
مرحله سوم
تو مرحله بعد فلفل سبز و سیر خرد کن با سبزی معطر که شامل ریحان و نعناع میشه مخلوط کن و به بادمجون اضافه کن ، حالا نوبت اضافه کردن نمک و ادویه ترشی و سرکه رسیده توجه داشته باشید که نباید از سرکه زیادی استفاده کنید .
مرحله چهارم
چون بعد از چند وقت آب میندازه ترشی ، حالا مواد داخل شیشه بریز روشون کمی سرکه اضافه کن و در شیشه ها رو ببند بعد یه هفته ترشی بادمجان قابل استفاده شده ، از دو قاشق غذاخوری رب انار هم برای چاشنی میتونی استفاده کنی .