تهیه پخت ترشی بقچه ای کلم و بادمجان مجلسی خوشمزه خانگی
طرز تهیه ترشی بقچه ای
ترشی بقچه ای یا ترشی کلم شکم پر مجلسی رو تو خونه خودتون تهیه کنید و از خوردن این ترشی خوشمزه لذت ببرید مواد میانی این ترشی کاملا سلیقه ای هست .
مواد لازم برای تهیه ترشیمواد لازم برای تهیه ترشی بقچه ای
- ۱ عدد گل کلم
- ۳ عدد کلم برگ (دوعدد سفید،یک عدد قرمز)
- ۳ عدد هویج
- ۴ عدد فلفل دلمه ای
- ۵ عدد خیار
- ۶ عدد بادمجان
- لوبیا سبز
- فلفل تازه به مقداره دلخواه
- سرکه به مقدار لازم
- نعنا خشک ۱ ق م
- گلپر ۱ ق م ،
- نمک ۲ق غ
- سیاه دانه حدودا یک مشت
- سبزی معطر (ترخون و گشنیز و جعفری و شوید)
- سبزی تره به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی بقچه ای کلم
مرحله اول
برای تهیه ترشی بقچه ای کلم ابتدا تمام مواد اولیه را در ابعاد ریز خرد می کنیم . یه دونه کلم سفید و یه دونه کلم قرمز کنار بگذارید و خورد نکنید . تمام مواد را درون آبکش بریزید و بشورید حالا آن را داخل قابلمه بریزید و بزارید روی اجاق گاز تا کمی از حالت سفتی خارج بشه .
مرحله دوم
وقتی که نرم شدن برلین داخل آبکش و روی پارچه پهن کنید تا کامل آب اضافی اونا گرفته بشه . حالا چلم درسته ها رو برگ برد کنید یه قابلمه آب داغ آماده کنید و برگ کلم ها رو بریزید داخلش تا کمی نرم بشن ، چون کلم در حالت طبیعی و شکننده است و انعطاف پذیر نمی باشد .
مرحله سوم
وقتی مواد ترشی خانگی خشک شد اندازه یک قاشق سر پر برداشته و وسط برگ کلم ها قرار بدید ، حالا کلم ها را به صورت بقچه جمع کنید ، حالا کلم ها رو درون ظرف بچینید ، نمک به سرکه اضافه کنید و مخلوط کنید تا نمک کاملا حل بشه .
مرحله چهارم
تو این مرحله در ظرف را ببندید و برای یه هفته ظرف و بذارید تو یخچال تا ترشی محلی شما جا افتاده بشه ، اگه ترشی زیاد شماره اذیت میکنه میتونی یک سوم سرکه آب اضافه کنی .