طرز تهیه ترشی بقچه ای

طرز تهیه ترشی بقچه ای کلم خانگی خوشمزه شمالی فوری با بادمجان کبابی

ترشی بقچه ای یا ترشی کلم شکم پر مجلسی رو تو خونه خودتون تهیه کنید و از خوردن این ترشی خوشمزه لذت ببرید مواد میانی این ترشی کاملا سلیقه ای هست .

مواد لازم برای تهیه ترشی

مواد لازم برای تهیه ترشی بقچه ای

  • ۱ عدد گل کلم
  • ۳ عدد کلم برگ (دوعدد سفید،یک عدد قرمز)
  • ۳ عدد هویج
  • ۴ عدد فلفل دلمه ای
  • ۵ عدد خیار
  • ۶ عدد بادمجان
  • لوبیا سبز
  • فلفل تازه به مقداره دلخواه
  • سرکه به مقدار لازم
  • نعنا خشک ۱ ق م
  • گلپر ۱ ق م ،
  • نمک ۲ق غ
  • سیاه دانه حدودا یک مشت
  • سبزی معطر (ترخون و گشنیز و جعفری و شوید)
  • سبزی تره به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه ترشی بقچه ای کلم

مرحله اول

برای تهیه ترشی بقچه ای کلم ابتدا تمام مواد اولیه را در ابعاد ریز خرد می کنیم . یه دونه کلم سفید و یه دونه کلم قرمز کنار بگذارید و خورد نکنید . تمام مواد را درون آبکش بریزید و بشورید حالا آن را داخل قابلمه بریزید و بزارید روی اجاق گاز تا کمی از حالت سفتی خارج بشه .

مرحله دوم

وقتی که نرم شدن برلین داخل آبکش و روی پارچه پهن کنید تا کامل آب اضافی اونا گرفته بشه . حالا چلم درسته ها رو برگ برد کنید یه قابلمه آب داغ آماده کنید و برگ کلم ها رو بریزید داخلش تا کمی نرم بشن ، چون کلم در حالت طبیعی و شکننده است و انعطاف پذیر نمی باشد .

مرحله سوم

وقتی مواد ترشی خانگی خشک شد اندازه یک قاشق سر پر برداشته و وسط برگ کلم ها قرار بدید ، حالا کلم ها را به صورت بقچه جمع کنید ، حالا کلم ها رو درون ظرف بچینید ، نمک به سرکه اضافه کنید و مخلوط کنید تا نمک کاملا حل بشه .

مرحله چهارم

تو این مرحله در ظرف را ببندید و برای یه هفته ظرف و بذارید تو یخچال تا ترشی محلی شما جا افتاده بشه ، اگه ترشی زیاد شماره اذیت میکنه میتونی یک سوم سرکه آب اضافه کنی .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.