طرز تهیه چلو گردن

طرز تهیه چلو گردن

چلو گردن یک غذای عالی و خوش طعم که برای تهیه آن باید از ادویه های عالی و پیاز فراوان استفاده نمایید تا در پایان پخت یک غذای لذیذ مجلسی داشته باشید .

مواد لازم برای تهیه خوراک

مواد لازم برای تهیه چلو گردن

  • پیاز ۴ عدد
  • گوشت
  • سیر یک بوته
  • زعفران
  • دارچین
  • فلفل سیاه
  • رب گوجه
  • لیمو ترش یک عدد
  • زرد چوبه
  • کرفس یک ساقه
  • پیاز داغ چیپسی
دستور پخت

طرز تهیه چلو گردن

مرحله اول

اگه میخوای یه چلو گردن رستورانی تو خونه درست کنی پس با دقت این مراحل و انجام بده . برای مرینیت گوشت کمی زعفرون دم کن و به گوشت اضافه کن حالا اون رو بذار تو یخچال تا حسابی مزه دار بشه . تو این فاصله زمانی که داری پیاز را خلالی خرد کن و به خوبی تفت بده .

مرحله دوم

وقتی پیاز سبک شیشه ای شد گوشت رو بهش اضافه کن و با هم تفت بده تا زمانی که رنگ گوشت برگرده و به حالت سفید رنگ درآد . حالا یه سیر درسته با کمی فلفل سیاه و زردچوبه دارچین و ساقه کرفس و کمی هم زعفرون به گوشت اضافه کن .

مرحله سوم

اگه از یه زودپز خوب استفاده می کنی ۳ لیوان آب اضافه کن و مواد را درون زودپز بریز تا حسابی گوشت مغز پخت بشه ، بعد اینکه گوشت پخته شد کمی نمک و یک قاشق غذاخوری رب آلو بهش اضافه کنید ، می توانید آب لیمو هم جایگزین کنید یا اینکه رب گوجه رو تفت بدید و به غذا اضافه کنید .

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا غذا برای ۳۰ الی ۴۵ دقیقه با حرارت پایین جا افتاده شود و همراه با پیاز داغ چیپسی فراوان خوراک گوشت خود را نوش جان کنید ، آبگوشت درون زودپز هم قابل استفاده می باشد و می توانید آنرا ترید کنید و از خوردنش لذت ببرید .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.