چلو گردن خوشمزه و مجلسی تو خونه به روش رستورانی تهیه کنید
طرز تهیه چلو گردن
“ چلو گردن “ یک غذای عالی و خوش طعم که برای تهیه آن باید از ادویه های عالی و پیاز فراوان استفاده نمایید تا در پایان پخت یک غذای لذیذ مجلسی داشته باشید .
مواد لازم برای تهیه خوراکمواد لازم برای تهیه چلو گردن
- پیاز ۴ عدد
- گوشت
- سیر یک بوته
- زعفران
- دارچین
- فلفل سیاه
- رب گوجه
- لیمو ترش یک عدد
- زرد چوبه
- کرفس یک ساقه
- پیاز داغ چیپسی
طرز تهیه چلو گردن
مرحله اول
اگه میخوای یه چلو گردن رستورانی تو خونه درست کنی پس با دقت این مراحل و انجام بده . برای مرینیت گوشت کمی زعفرون دم کن و به گوشت اضافه کن حالا اون رو بذار تو یخچال تا حسابی مزه دار بشه . تو این فاصله زمانی که داری پیاز را خلالی خرد کن و به خوبی تفت بده .
مرحله دوم
وقتی پیاز سبک شیشه ای شد گوشت رو بهش اضافه کن و با هم تفت بده تا زمانی که رنگ گوشت برگرده و به حالت سفید رنگ درآد . حالا یه سیر درسته با کمی فلفل سیاه و زردچوبه دارچین و ساقه کرفس و کمی هم زعفرون به گوشت اضافه کن .
مرحله سوم
اگه از یه زودپز خوب استفاده می کنی ۳ لیوان آب اضافه کن و مواد را درون زودپز بریز تا حسابی گوشت مغز پخت بشه ، بعد اینکه گوشت پخته شد کمی نمک و یک قاشق غذاخوری رب آلو بهش اضافه کنید ، می توانید آب لیمو هم جایگزین کنید یا اینکه رب گوجه رو تفت بدید و به غذا اضافه کنید .
مرحله چهارم
در این مرحله مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا غذا برای ۳۰ الی ۴۵ دقیقه با حرارت پایین جا افتاده شود و همراه با پیاز داغ چیپسی فراوان خوراک گوشت خود را نوش جان کنید ، آبگوشت درون زودپز هم قابل استفاده می باشد و می توانید آنرا ترید کنید و از خوردنش لذت ببرید .