طرز تهیه سالاد ریگاتونی

طرز تهیه سالاد ریگاتونی پاستا و ماکارونی خانگی به روش ایتالیایی

سالاد ریگاتونی هم یک نوع از پاستاهای خوشمزه و پرطرفدار در ایتالیا میباشد . این پاستا لوله ای شکل میباشد و میتوانید بسیار ساده و آسان آن را بپزید و در برنامه غذایی خود بگنجانید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد ریگاتونی

  • پاستا ریگاتونی ۵۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • کلم بروکلی ۲ پیمانه
  • کره ۱۵ گرم
  • پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ترش ۱ ق غذا خوری
  • آب مرغ ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه سالاد ریگاتونی

مرحله اول

برای تهیه سالاد ریگاتونی حرفه ای و خوش طعم با مرغ ، ابتدا سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید سپس پیاز را به صورت چهار قاچ برش زده و همراه با برگ بو و ادویه ( فلفل سیاه و نمک ) اضافه نمایید . کمی هم آب اضافه کنید و اجازه بدید تا با حرارت پایین مرغ پخته شود .

مرحله دوم

پس از اینکه مرغ پخته شد آن را از درون قابلمه خارج کنید و تکه های مرغ را ریش ریش کنید ، آب مرغ را هم از صافی رد کرده و کنار قرار دهید . در مرحله بعد قارچ‌ها را بشورید و آنها را خرد کنید و بر روی آنها مقداری آبلیمو بریزید .

مرحله سوم

ماهیتابه رو بزارید بر روی حرارت اجاق گاز روغن اضافه کنید و زمانی که روغن داغ شد قارچ ها را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت بالا تفت دهید تا آب آن ها کشیده شود . کلم بروکلی رو خورد کرده درون لگن آب قرار بدید برای ۲۰ دقیقه تا تمیز شوند .

مرحله چهارم

حالا نوبت تفت دادن کلم بروکلی آن می‌باشد ، کلم‌ها را درون ماهی تابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند .اکنون داخل قابلمه آب بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید صبر کنید تا آب بجوشد حالا نمک و روغن مایع درون قابلمه بریزید .

مرحله پنجم

در این مرحله پاستا ریگاتونی را درون قابلمه ریخته و صبر کنید تا بپزد و پاستا ها نرم شوند . ماهی تابه را آماده کنید و مقداری کره درون ماهیتابه آب کنید حالا سیر را له کرده و درون ماهیتابه ریخته و با کره تفت دهید .

مرحله ششم

در این زمان تمام مواد خود را درون ماهی تابه بریزید پاستا و کلم و قارچ و مرغ را همراه با نمک و فلفل سیاه و آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم همه مواد با هم به صورت یک دست پخته شوند و آب مرغ کاملا بخار شود اکنون سالاد ماکارونی شما آماده برای سر شده است دست روی سالاد خود را با پنیر پارمسان و پوست لیمو ترش رنده شده تزیین کنید

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 12 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.