طرز تهیه و پخت پلو افغانی خوشمزه و مجلسی با مرغ و گوشت
طرز تهیه پلو افغانی
پلو افغانی ساده و لذیذ با مرغ و یا گوشت ، یکی از خوراک های متفاوت و خوش طعمی که میتوانید با برنج تهیه کنید مانند پلو بحرینی ، زرشک پلو ، رشته پلو با مرغ ، میگو لا پلو ، پلو یونانی ، لوبیا پلو ، ارمنی پلو ، باقالی پلو با مرغ ، پلو مکزیکی ، مرصع پلو ، قنبر پلو ، انار پلو ، پلو افغانی غذای رسمی مردم افغانستان و شهر کابل میباشد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه پلو فغانی
- ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند یا یک سینه مرغ
- ۳ پیمانه برنج
- ۴ عدد هویج
- ۱ عدد پیاز داغ
- ۴ ق غ زعفرون دم کرده اختیاری
- نمک فلفل زردچوبه دارچین به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه پلو افغانی
مرحله اول
برای پخت پلو افغانی خوشمزه برنج را در آب نمک قرار میدهیم سپس گوشت را همراه با پیاز و ادویه و مقداری آب بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و صبر می کنیم تا گوشت بپزد پس از اینکه گوشت پخته شد آن را ریش ریش کرده یا به قطعات کوچک خرد میکنیم .
مرحله دوم
در مرحله بعد یک عدد پیاز را رنده کرده سپس ماهیتابه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده و با مقدار کمی روغن پیاز ها را تفت می دهیم . هویج را هم به صورت خلال های بایک بری زده و پس از اینکه پیاز داغ ها سبک شیشه شد آنها را درون ماهی تابه ریخته و با هم تفت میدهیم تا به صورت نیم پز آماده شود .
مرحله سوم
حالا آبی را که با آن گوشت را پخته بودیم درون قابلمه ریخته و برنج ها را شسته و درون قابلمه ریخته و ادویه را اضافه میکنیم ، اگر احساس کردید آب برنج کم است میتوانید مقداری آب اضافه کنید ، قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا بجوشد .
مرحله چهارم
هنگامی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنی و اجازه می دهیم تا برای مدت زمان ۴۵ دقیقه قابلمه روی گاز با حرارت کم بماند . تا برنج آماده شود مقداری پیاز داغ آماده کرده سپس برنج را همراه با پیاز داغ و زرشک و گوشت ریش ریش شده درون سینی آماده برای سرو می کنیم .