طرز تهیه سوپ سفید رستورانی

طرز تهیه سوپ سفید رستورانی

 

سوپ خوشمزه مجلسی سبزیجات همراه با خامه و قارچ، این سوپ خانگی بسیار مقوی و سالم میباشد بعلت نداشتن گوشت بسیار کم هزینه میباشد و مصرف آن را در فصل سرما برای جلوگیری از سرماخوردگی به شما همراهان گرامی توصیه میکنیم.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ سفید رستورانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت۱/۴پ
نخود فرنگی۱/۴پ
کرفس خرد شده۱/۴پ
گل کلم خرد شده۱/۴پ
پیاز خرد شده۱عدد کوچک
قارچ اسلایس۱پ خرد شده
گشنیز ‌جعفری خرد شده۱/۴پ
کدوسبز۱عدد حبه ای خرد شده
هویج درشت حبه ای خرد شده۱عدد
بروکلی خرد شده و بلانچ شده۱/۲پ
سیب زمینی حبه ای خرد شده۱عدد کوچک
شیر۲پ
اب۱لیوان
آرد۲ق غ
خامه۲ق غ
نودلیت۱بسته
کره گیاهی۳۰گرم
نمک دریاب مقدار لازم
عصاره مرغ یا قرص مرغ۱عدد
فلفل سفید نیم کوبب مقدار دلخواه

طرز تهیه سوپ سفید رستورانی

مرحله ۱

برای اینکه طعم مزه خاص و ظاهر زیبایی سوپ شما داشته باشد تمام سبزیجاتی را که در اختیار دارید بعد از خرد نمودن بلانچ کنید این کار ظاهر و طعم سبزیجات را تا درصد بالایی حفظ میکند.

مرحله ۲

اول یه قابلمه رو آب کنید و اونقدر نمک بریزید داخلش که کمی تا قسمتی طعم شوری بگیره آب. بعد قابلمه رو روی حرارت میذارید تا کاملاً آب به جوش بیاد.حالا سبزیجات مورد نظر رو داخل آب میریزید و بنابر بافتی که سبزی داره ۱۰-۳ دقیقه اجازه میدید که بجوشه.

مرحله ۳

تو این فاصله باید ظرفی از آب سرد که تکه های یخ توی اون هست آماده کنید (که آب ظرف حسابی سرد باشه)مدت جوشیدن که تموم شد بلافاصله اون رو توی توری فلزی آبکش میکنید و فوراً توی آب سرد فرو میبریدش.

مرحله ۴

شوک دمایی که به سبزیجات وارد میشه باعث میشه که اولاً آنزیمهای موجود در سبزیجات که موجب فسادش میشن نتونن دیگه به فعالیتشون ادامه بدن،دوم اینکه رنگ و طعم سبزیجات و از همه مهمتر خاصیت اون بر اثر فریز کردن از بین نمیره.

مرحله ۵

قابلمه را بر روی اجاق قرار داده کره را اضافه نمایید با حرارت کم زمانی که کره آب شد آرد را اضافه نموده و کمی تفت میدهید سپس عصاره مرغ و شیر را درون قابلمه ریخته بعد از گذشت چند ثانیه آب زا هم اضافه کنید حالا این مواد را با استفاده از یک هم زن دستی مخلوط کنید.

مرحله ۶

کمی حرارت را زیاد نمایید تا این مواد بجوشد و کمی غلیظ شود ، حالا نوبت اضافه کردن سبزیجات ( کدوسبز – هویج – قارچ – سیب زمینی – گل کلم – نخود فرنگی – بروکلی – ذرت – کرفس – پیاز ) میباشد.

مرحله ۷

مواد سوپ را بخوبی و آهسته هم میزنید کمی بعد نودلیت و نمک و فلفل را به مواد اضافه نمایید ، زمانی که سوپ جا افتاده و لعاب دار شد اجاق را خاموش کنید و پس از آن خامه را همراه با گشنیز و جعفری به سوپ اضافه نمایید حالا سوپ سفید شما آماده برای سرو شده است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.