طرز تهیه دونات خانگی ساده و سریع و بدون فر و در روغن
طرز تهیه دونات خانگی
دونات خانگی یکی از ساده ترین شیرینی های خوشمزه و مجلسی خانگی با روش پخت آسان و راحت و بسیار کم هزینه و بدون دردسر مناسب . این پیراشکی ها برای میان وعده کودکان شما بسیار مفید و سالم تر از خوراکی های غیر مجاز خیابانی میباشند .
مواد لازم برای تهیه شیرینیمواد لازم برای تهیه دونات خانگی⠀⠀
- ۲۵۰ گرم / ۲ لیواد آرد سفید (پروتئین متوسط)⠀⠀
- ۴ گرم / ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه⠀⠀
- ۳۰ گرم / ۲ قاشق غذاخوری شکر⠀⠀
- ۷ گرم / ۱/۲ قاشق چای خوری شیر خشک مخصوص قنادی⠀⠀
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک⠀⠀
- ۱ زرده تخم مرغ⠀⠀
- ۱۴۰ میلی لیتر / ۹ قاشق غذاخوری شیر⠀⠀
- ۳۰ گرم / ۲ قاشق غذاخوری کره / مارگارین⠀
طرز تهیه دونات خانگی
مرحله اول⠀
برای تهیه دونات خانگی خوشمزه و مجلسی پس از این که آرد را همراه با خمیر مایع درون یک کاسه ریختید آن را با همزن مخلوط نمایید . در همان حال که مشغوله هم زدن شکر و نمک و شیر خشک قنادی را به مواد اضافه نمایید .
مرحله دوم
در مرحله و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و خمیر را با دست به خوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده شود و حالت بگیرد پس از انجام این مراحل شیر را آرام آرام به خمیر اضافه کنید و مواد را به خوبی با دست ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد .
مرحله سوم
در این مرحله روی خمیر را با کره یا مارگارین بپوشانید ، سپس چانه هایی به اندازه نارنگی از خمیر جدا کنید و روی میز بچینید ، حالا روی این چانه ها را پلاستیک کشیده و برای مدت زمان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید .
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان خمیر ها را به حالت دونات فرهنگ کرده و میان آن را سوراخ نمایید دوباره با کیسه روی دونالد ها را بپوشانید و این بار برای مدت زمان ۴۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید تا خمیر شما به اصطلاح عامیانه ور بیاید .
مرحله پنجم
در این مرحله یک ماهیتابه مناسب را انتخاب کرده و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید روغن را به ماهی تابه اضافه کنید و هنگامی که روغن داغ شد حرارت را کم کرده و دونات ها را درون ماهیتابه ریخته و دو طرف آنها را سرخ نمایید ، برای سرخ کردن دونات های خوشمزه به ۴ الی ۵ دقیقه زمان نیاز دارید .