طرز تهیه ترافل خرما مجلسی با بیسکوییت و گردو ساده و سریع
طرز تهیه ترافل خرما
ترافل با بیسکوییت و گردو وشکلات دسر خانگی خوشمزه و مجلسی، مناسب برای ماه مبارک رمضان این میوه حاوی مواد مغذی بسیاری است که به افزایش سطح انرژی شما کمک می کند. همچنین حاوی قندهای طبیعی مانند سقز، فروکتوز و گلوکز است.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور | ۱۰ عدد |
خرما پوست و هسته گرفته | ۳۰۰ گرم |
گردو ریز خرد شده | ۴۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات تخته ای | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه ترافل خرما
مرحله ۱
یک کاسه آب ولرم آماده کنید خرماها را درون کاسه ریخته تا پوست خرما نرم شود و شما بتوانید براحتی آنرا چرا نمایید ، پوست و هسته خرما را جدا کنید ( اگر از رطب استفاده مینمایید نیازی به خیساندن ندارید ).
مرحله ۲
اکنون بیسکوییت ها را درون مخلوط کن ریخته و پودر کنید پس از انجام این کار ، خرما و گلاب را اضافه نمایید.پشت سر آنها دارچین و خامه را اضافه کنید، مخلوط کن را دوباره روشن کرده و مواد را با هم میکس نمایید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله ۳
در محله بعدی شکلات تخته ای را با روش بن ماری ذوب کنید ( یعنی با استفاده از بخار آب) . شکلات را در ابعاد کوچک خرد کنید یک ظرف آب را روی اجاق قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد.
مرحله ۴
شکلات ها را در یک کاسه بزرگتر از ظرف آب ریخته و بر روی بخار آب قرار دهید تا آب شوند ، بهتر است بخار آب وارد کاسه شکلات شما نشود . از خمیر ترافل گلوله های مختلفی درست کنید و آنها را درون شکلات آب شده بغلتانید.
مرحله ۵
حالا ترافل خرمایی را با گردو های خرد شده تزئین کنید.اندازه مواد ترافل سلیقه ای میباشد و میتوانید نسبت آنها را کم و زیاد کنید . استفاده از زنجبیل هم میتواند طعم و مزه ترافل خرمایی شما را خوشمزه و خاص نماید.