طرز تهیه ترافل خرما

طرز تهیه ترافل خرما

ترافل با بیسکوییت و گردو وشکلات دسر خانگی خوشمزه و مجلسی، مناسب برای ماه مبارک رمضان این میوه حاوی مواد مغذی بسیاری است که به افزایش سطح انرژی شما کمک می کند. همچنین حاوی قندهای طبیعی مانند سقز، فروکتوز و گلوکز است.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور۱۰ عدد
خرما پوست و هسته گرفته۳۰۰ گرم
گردو ریز خرد شده۴۰ گرم
دارچین۱ قاشق چایخوری
گلاب۱ قاشق چایخوری
خامه صبحانه۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای۲۰۰ گرم

طرز تهیه ترافل خرما

مرحله ۱

یک کاسه آب ولرم آماده کنید خرماها را درون کاسه ریخته تا پوست خرما نرم شود و شما بتوانید براحتی آنرا چرا نمایید ،  پوست و هسته خرما را جدا کنید ( اگر از رطب استفاده مینمایید نیازی به خیساندن ندارید ).

مرحله ۲

اکنون بیسکوییت ها را درون مخلوط کن ریخته و پودر کنید پس از انجام این کار ، خرما و گلاب را اضافه نمایید.پشت سر آنها دارچین و خامه را اضافه کنید،  مخلوط کن را دوباره روشن کرده و مواد را با هم میکس نمایید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ۳

در محله بعدی شکلات تخته ای را با روش بن ماری ذوب کنید ( یعنی با استفاده از بخار آب) . شکلات را در ابعاد کوچک خرد کنید یک ظرف آب را روی اجاق قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد.

مرحله ۴

شکلات ها را در یک کاسه بزرگتر از ظرف آب ریخته و بر روی بخار آب قرار دهید تا آب شوند ، بهتر است بخار آب وارد کاسه شکلات شما نشود . از خمیر ترافل گلوله های مختلفی درست کنید و آنها را درون شکلات آب شده بغلتانید.

مرحله ۵

حالا ترافل خرمایی را با گردو های خرد شده تزئین کنید.اندازه مواد ترافل سلیقه ای میباشد و میتوانید نسبت آنها را کم و زیاد کنید . استفاده از زنجبیل هم میتواند طعم و مزه ترافل خرمایی شما را خوشمزه و خاص نماید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.