طرز تهیه پیده ترکی

طرز تهیه پیده ترکی غذای مخصوص ترکیه ای خوشمزه و سنتی با گوشت و اسفناج و مرغ و قارچ

پیده ترکی یک غذا محلی بسیار خوشمزه و مخصوص کشور ترکیه میباشد . این غذا شباهت زیادی به پیتزا دارد ، با این تفاوت که از پیتزا خوشمزه تر و سالم تر میباشد و خمیر این خوراک شبیه به قایق میباشد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه پیده ترکی

  • نصف لیوان : آب ولرم
  • شکر:۱ ق چ
  • خمیر مایه: ۱ ق سوپخوری
  • شیرولرم: نصف لیوان
  • ماست کم‌چرب: نصف لیوان
  • روغن مایع: یک چهارم لیوان
  • آرد:۴ لیوان
  • نمک:۱ ق چ
  • مواد گوشتی داخل پیده:
  • گوشت گوساله نیم چرب چرخ شده: ۲۵۰ تا ۲۷۰ گرم
  • پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی نگینی شده: ۲ عدد متوسط
  • فلفل سبز قلمی خرد شده:۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی :۱ ق سوپخوری
  • سیررنده شده: ۲ حبه
  • فلفل قرمز : یک دوم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
  • جعفری خرد شده: ۴ ق سوپخوری
  • نمک: ۱ ق چ
  • روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

دستور پخت

طرز تهیه پیده ترکی


مرحله اول

برای تهیه پیده ترکی ابتدا شکر را با آب مخلوط نمایید پس از اینکه بخوبی شکر درون آب حل شد ، مایه خمیر را به مواد اضافه کنید و ظرف را کنار قرار دهید تا کف کند ، حالا درون یک ظرف جداگانه شیر ولرم را همراه با ماست و روغن مایع و نمک مخلوط کنید .

مرحله دوم

در این زمان آرد را اضافه کنید ، آرد را نیز آهسته آهسته و با احتیاط به مواد اضافه کنید تا یک خمیر نرم و پفکی داشته باشید حالا روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را کنار قرار دهید تا حجم خمیر شما دو برابر شود .

مرحله سوم

در این مرحله مواد گوشتی را آماده می کنی برای این کار گوشت را همراه با پیاز و گوجه فرنگی مخلوط می کنیم ، سپس به این مواد فلفل ، رب گوجه‌فرنگی و سیر رنده شده را اضافه میکنیم ، مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند .

مرحله چهارم

پس از انجام این کارها فلفل قرمز و فلفل سیاه را همراه با جعفری خرد شده و نمک و روغن زیتون به مایه گوشت اضافه میکنیم و با دست آن ها را بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملا منسجم و یک دست شود ، مایه خوراک ترکی .

مرحله پنجم

پس از آماده شدن خمیر جدا کرده زیر و روی آن را آرد بپاشید و سپس با وردنه خمیر را تخت کرده و به شکل بیضی در آورید ، حالا از مایه گوشت برداشته و بر روی خمیر بریزید ، سپس خمیر را مانند نان ساندویچ جمع کنید و حالت دهید .

مرحله ششم

در این مرحله فر را از قبل و با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید ، ساندویچ ها را درون سینی فر قرار دهید و آن را تا زمانی که غذای ترکیه ای شما کاملا پخته شود درون فر قرار دهید ، تقریباً به ۳۵ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارید .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.