طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه خانگی رستورانی دونفره و 4 نفره

زرشک پلو با مرغ رستورانی را با تمام نکات آشپزی برای پخت این خوراک مجلسی در خانه تهیه نمایید . برای پخت این غذا سعی کنید از مرغ تازه استفاده کنید . سعی کنید مرغ را همراه با پوست بپزید . در ضمن پیاز باید زیر و روی مرغ را بپوشاند

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو

  • ران یا سینه مرغ
  • پیاز خرد شده
  • هویج حلقه ای
  • فلفل دلمه ای سبز
  • نمک و فلفل
  • زعفران دم شده
  • رب ۱ قاشق غ
  • لیمو ۱ عدد
دستور پخت

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

مرحله اول

برای تهیه زرشک پلو با مرغ ابتدا مقداری از پیاز خرد شده راهمراه با هویج و فلفل دلمه‌ای در کف قابلمه ریخته و سپس تکه های مرغ را بر روی مواد قرار داده و روی آنها نمک و فلفل می پاشیم حالا چیزی در حدود ۳ یا ۴ قاشق ظرف راندم کرده بر روی مرغ ها می باشید .

مرحله دوم

در این مرحله الباقی پیازهای خرد شده را همراه با هویج و فلفل دلمه‌ای را دوباره بر روی مرغ ها ریخته سپس کمی روغن مایع اضافه کرده بعد از انجام این کار رب گوجه فرنگی را همراه با آب داغ مخلوط میکنیم و بر روی خوراک مرغ میریزیم .

مرحله سوم

در این مرحله درب ظرف را قرار داده و برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اجازه می دهیم تا مرغ ها با حرارت ملایم پخته شوند . در هنگام پخت در چندین نوبت از سسی که در  کف قابلمه قرار دارد بر روی مرغ می ریزیم .

مرحله چهارم

در این مرحله آب لیموی تازه خود را گرفته و به مواد درون ظرف اضافه میکنیم ، در مرحله آخر یک قاشق زعفران دم کرده را به خوراک مرغ اضافه کرده و اجازه میدهیم ، تا غذا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی پخته و جا افتاده شود . اکنون پلو مجلسی شما آماده برای سرو میباشد .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.