طرز تهیه حلوا شیر شیرازی برای ۴ نفر ساده و سریع
طرز تهیه حلوا شیر
حلوا مجلسی خوشمزه همراه با زعفران و گلاب ، ترجیحاً حلوا را در منزل و با روغن گیاهی تهیه نمایید، استفاده از روغن نباتی بخاطر اینکه حاوی اسیدهای چرب اشباع شدهای است که در دیواره رگ رسوب میکند و به مرور سبب ایجاد تصلب شرایین میشود توصیه نمیشود. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا شیر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
گلاب | ۱/۲ پیمانه |
کره و روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
هل | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دمکرده | به مقدار لازم |
طرز تهیه حلوا شیر
مرحله ۱
قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گذاشته شیر را اضافه نموده و پس از آن شکر را اضافه میکنیم و این دو را با هم مخلوط میکنیم زمانی که شکر در شیر حل شد اجاق را خاموش کرده ، اکنون گلاب را همراه با هل و پس از آن زعفران دم کرده به شیر اضافه کنید.
مرحله ۲
این مواد را به خوبی هم بزنید تا بخوبی با یکدیگر ترکیب شوند.در یک کاسه تمیز آرد را الک نمایید و پس از آن آرد الک شده را درون تابه ریخته و با حرارت متوسط تفت دهید هنگامی که رنگ آرد تغییر کرد و بوی خامی آرد گرفته شد کره و روغن را درون تابه ریخته و آرد را با آنها تفت دهید.
مرحله ۳
حالا شربتی را که از قبل تهیه نموده اید و سرد شده است را به آرد اضافه میکنید و مواد را با یک قاشق چوبی تفت میدهید.توجه داشته باشید که شربت را در چند نوبت به آرد اضافه کنید ترجیحا ۳ مرحله را به شما پیشنهاد می کنیم.
مرحله ۴
زمانی که غلظت حلوا به حد دلخواه شما رسید اجاق را خاموش نمایید، اکنون حلوای خوش طعم و خوشرنگ شما آماده برای سرو شده است، امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد.استفاده از آرد نان را برای تهیه حلوا پیشنهاد میکنیم.
مرحله ۵
مدت زمان تفت دادن آرد ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آن هم با شعله کم میباشد . رنگ حلوا بستگی به تفت دادن و تغییر رنگ آرد دارد . هنگام اضافه نمودن شربت اجاق را خاموش کرده سپس شربت را اضافه کنید ، کمی مواد را هم زده دوباره اجاق را روشن نمایید.